Ms !
Sent from my iPhone using Tapatalk
CUPA BILA 2 LA FEEDER EDITIA1
Moderator: sorinhc
-
Re: CUPA BILA 2 LA FEEDER EDITIA1
A intrebat cineva de chestii ciudate... eu am folosit carne in toate zilele ( taiata in cubulete de 10mm). In prima zi am luat 2 crapi din cei patru prinsi la carne , pe vad la 50 metrii stand 10. In a doua zi am incercat un vad la 60 metrii dar n am luat nimic de acolo. Totul peste 80 metrii in a doua zi de concurs la wafter si nada de la catalin Meat &wheat.
Am mai incercat si chestii mai putin normale, method gaurit si prins un elastic de el, in care bagam un saculet solubil care continea peleti mari de 24 sau baoilies de 20 solubil. Il aruncam pe vad si il lasam 2 min pana se topea fara sa astept trasatura. Doar ca nadire pe care carasul nu o poate inghiti. Nu stiu daca a fost in avantajul meu sau nu dar am folosit asta in prima zi de concurs pe vad de unde am luat si peste, iar in a doua zi nu am folosit special sa vad daca vine crapul pe vad. Cred, dar pot gresi, ca a folosit ca nadire cu boilies si peleti mari cand nu am avut voie sa folosim prastia. Bila 2 insa nu e chiar balta care sa aprobe o abordare de acest fel. Ca un experiment insa, a fost interesant.
Am mai incercat si chestii mai putin normale, method gaurit si prins un elastic de el, in care bagam un saculet solubil care continea peleti mari de 24 sau baoilies de 20 solubil. Il aruncam pe vad si il lasam 2 min pana se topea fara sa astept trasatura. Doar ca nadire pe care carasul nu o poate inghiti. Nu stiu daca a fost in avantajul meu sau nu dar am folosit asta in prima zi de concurs pe vad de unde am luat si peste, iar in a doua zi nu am folosit special sa vad daca vine crapul pe vad. Cred, dar pot gresi, ca a folosit ca nadire cu boilies si peleti mari cand nu am avut voie sa folosim prastia. Bila 2 insa nu e chiar balta care sa aprobe o abordare de acest fel. Ca un experiment insa, a fost interesant.
- RazvanFeeder
Strategia si sculele mele au dat gres de data asta....Ar fi bine sa-si exprime opinia si cei care n au fost pe podium , in felul acesta invatam si din greseli , nu doar performante . Poate la etapa 2 vom fi mai multi , asa cum ar fi fost normal si acum !
In prima mansa am pescuit flancat de Catalin si Ruse, am reusit o singura captura de crap deoarece n-am avut la mine scule de pescuit la distanta.
Nada: Baitech SpecialG Green + mix de seminte Baitech la nadira grea. Din pacate pestele nu a mancat pe vad sau poate nu am insistat eu suficient
In mansa a doua fiind si cap de sector am gresit ca n-am facut nadire grea, pecand din start pe interceptie. Am prins patru bucati la porumb flotant (critic echilibrat) la interval de 30-40 minute dupa care s-a taiat (in ultimile 3 ore am mai prins 3 carasi mici). Total mansa 2 in jur de 13 kg.
In dreapta mea Claudiu Banu a prins pe vad la 40-45 m 18 kg
Sa-mi fie invatatura de minte data viitoare cand sunt lenes si nu fac nadire grea sau ma bazez numai pe noroc!
APS Feeder Club
-
Mansa 1 : am sondat de la 80 m spre mal , dar nu am identificat ceva substrat mai tare ( sau nu ma pricep eu) . Am pescuit cu 4 lansete consecutiv in 50-60-70-80m pina l am gasit la 70-80 m , fara sa nadesc . Am luat doar 4 crapi , 2 pierduti si restul m i ia suflat , cred , Sarbu de sub nas , locul 28 . Mansa 2 :am nadit putin , 2 momitoare de distanta ,am pescuit peste patul de nada si pe vad , m am incapatinat , nu prea mai erau sanse la podium , sa pescuiesc in 80-90-100 m aproape de malul de vis-a-vis pe locul 40 crezand ca dau lovitura . M am inselat , desigur crapii stateau tot la mijloc unde li se daduse papa cu zile in urma . Am luat un singur crap si ceva carasi . Nada krill de la Sonu si micropelete , nu am tinut cont de canicula si de presiunea de pe balta si am folosit carlige prea mari pt aceasta perioada .
Trimis de pe al meu GT-P5100 folosind Tapatalk
-
Zici ca suntem la terapia dependentilor ca la americani
Pe ce data va fi urmatorul concurs pe bila 2?
@nacea ...pai ai impresia ca suntem departe . Las' ca spovedania face bine la suflet.
In plus, se observa varietate la abordare... ceea ce e bine, inseamna ca mai avem de invatat!
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
In plus, se observa varietate la abordare... ceea ce e bine, inseamna ca mai avem de invatat!
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
Ai dreptate !
- catalin232
Substrat tare este pe toata lungimea baltii , doar ca difera de la loc la loc , o sondare foarte atenta va fi cheia gasirii acestor locuri.
Dupa cum s-a vazut in rezultate , este o balta destul de echilibrata ( mai ales pe principiul sectorizarii in 3 ) si nu exista locuri/standuri de pe care poti spune ca sigur se va castiga. Lipsa structurilor din apa si a diferentelor de adancime contribuie si ea la adaugarea elementului de pista echilibrata.
Dupa cum s-a vazut in rezultate , este o balta destul de echilibrata ( mai ales pe principiul sectorizarii in 3 ) si nu exista locuri/standuri de pe care poti spune ca sigur se va castiga. Lipsa structurilor din apa si a diferentelor de adancime contribuie si ea la adaugarea elementului de pista echilibrata.
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
-
Incercam si data viitoare , mai trebuie exersat la sondare .
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”