Organizatorul si arbitrul.Vine cineva de vineri seara?????
CAMPIONATUL APS LA FEEDER 2015
Moderator: sorinhc
Re: CAMPIONATUL APS LA FEEDER 2015
-
si eu...
Baieti vin si eu dar ajung pe la 23!
Bun atunci fac mea culpa, eu am inteles gresit faza cu semintele.
- catalin232
Te inseli putin aici , nu ai fost atent la toate detaliile . Am spus ca nu va conta nada din punctul de vedere al Carasului , il prinzi cam pe orice tip de nada , insa am mentionat acolo ca nu vad cum sa scoti loc 1 in sector fara ciortan. Asadar, va trebui sa faci tot posibilul sa creezi premizele unui "accident fericit" si asta inseamna fishmeal si mai putina nada vie.
In alta ordine de idei, daca e asa cum zice Cata...ca nada nu prea conteaza, daca-i dulce sau sarata...atunci eu spun ca nada de fapt nu va conta deloc (desi eu personal as merge pe una dulce in anotimpul asta)...ci va conta nada vie!!!!!...dar mai ales cum sunt gestionata cele 2,5l de nada vie dea lungul mansei (cine va avea 2,5l/mansa). Cine va stii sa o faca bine, va avea castig de cauza ....asa decretez eu
p.s. Haide Steaua!!!!
Carasul nu are o talie constanta si indiferent cat de bine capitalizezi pe el , mai mult de 6-7 kg nu iei. In balta este foarte mult ciortan intre 1 si 3 kg care din pacate sta sub malul de vis-a-vis si care este inaccesibil pescuitului fiind foarte departe. De asemenea, este foarte putin Crap "rebel" care circula prin alte parti dcat sub mal , suficient de putin incat sa nu poti merge strict pe crap pentru ca riscul de a nu vedea trasatura este foarte mare.
Tocmai de aceea am spus ca va fi o chestie de noroc acolo mai mult decat de stiinta , macar sa fiu contrazis dupa cele doua manse .....
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
-
Cu riscul de a ma repeta...raman la parerea ca gestionarea nazii vii ramane cheia succesului acestei competitii asa cum o prezinta Catalin. E bine asa, am mai schimbat pe ici pe colo sa dea bine
.
p.s. hai Steaua!!!
.
p.s. hai Steaua!!!
cu BRITISH BREAD (cumparat pe post de "Pastoncino" e voie ?
daca e voie ajuta cu ceva?
daca e voie ajuta cu ceva?
SAL !!! Da e voie daca cantitatea totala de nada si seminte nu depaseste 15 litri. RESPECT !!!
multumesc, Ionut, pai cu 15kg de nada fac tot campionatul si-mi ramane si pentru la iarna la Apa Calda
intrebarea a doua era daca ajuta cu ceva
intrebarea a doua era daca ajuta cu ceva
- mihaiboaca
Nea Cismas e vorba de 15 litri nu 15 kg.
Mihai Boaca
Mihai Boaca
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”