O zi minunata și intr-o companie minunata!
Mulțumesc organizatorului și tuturor colegilor pescari pt. primirea calduroasa! A fost prima ediție la care am participat dar cu siguranta voi reveni și la anul!
Numai bine,
Daniel Nedelcu
Cupa Carasu` Degerat editia 2015 Fundulea2
Moderator: sorinhc
Re: Cupa Carasu` Degerat editia 2015 Fundulea2
Am uitat,
Catalin, premiile au fost geniale!
Catalin, premiile au fost geniale!
Clasamentul asa cum l-am primit de la Catalin.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- Razvan Pop
Ce tare arata pe coloana de cantitate 0,02 si 0,05
Sent from my iPhone using Tapatalk
0.02-ul ala arată mai bine decat zeroul meu perfect!
Dar, avand in vedere ca mi-a rămas gandul la scrumbia aia, la anul sunt hotărât să prind peste. Ca de 3 ediții joc numai la zero
Sent using Tapatalk
Dar, avand in vedere ca mi-a rămas gandul la scrumbia aia, la anul sunt hotărât să prind peste. Ca de 3 ediții joc numai la zero
Sent using Tapatalk
- Razvan Pop
Eu sunt multumit ca inainte de plecare am lansat la 8 m de mal si peste 20 min am scos acul fara libelule pe el. Precis a fost si trasatura, doar ca nu am stat langa bat
Esti norocos! La mine orice rama, viermus sau libelula ieșea vioaie din apă, nesperiate. Nu se simtisera amenințate de nimeni in mediul acvativ!
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Ma eu parca am avut o trasaturasau mi-a jucat imaginatia feste
Sent from my U8655-1 using Tapatalk 2
Sent from my U8655-1 using Tapatalk 2
Luand poza asta cum a fost numerotate standurile? Ciudat e ca 1,2 si 4 au prins peste bine (si 3-ul a prins) iar la restul cam ..... Cataline ne explici "situatia geopolitica" a pestelui din balta la acel moment ? Totusi mie mi se pare ciudat sa prinda primii si restul....
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
- catalin232
Numerotarea standurilor pe apa statatoare se face de la stanga la dreapta , asa ca , locurile 1,2,3,4 etc , au picat in planul departat cum te uiti la poza de mai sus , langa malul inalt.
Vantul a batut tot timpul de la dreapta la stanga , tot pestele a fost comasat in zona standurilor unde s-a prins peste... Restull un caras ce am prins eu si pe care l-am eliberat imediat in semn de solidaritate cu fratii de suferinta din dreapta mea care nu prinsesera , a mai luat CAI un ciortan in ultima jumatate de ora si cam atat...
Cantitatile alea de 2 cifre dupa virgula au fost fie Babusca , fie Oblete
Ca in fiecare an , daca bate vantul de la drapta la stanga , tot pestele se gaseste in stanga piatei. Oricum , am avut noroc ca am dat toate cupele anul asta ... Anul trecut a fost aceeasi situatie cu vantul , numai ca pestele era bagat dupa deal ... Iar singurul peste care a fost scos , a fost un pur norc ... Si nu s-a dat decăt o cupa.
Nu a tinut de nade , momeli , strategii , fire , carlige etc... S-a prins peste acolo unde a fost .
Oricum , felicitari castigatorilor si dupa cu, bine a spus cineva la premiere , ar trebui nu arunce invelitoare de la acadele ( au fost si ele ca premiu , cate o acadea pentru fiecare treapta a podium-ului) . Nu de alta , dar poate la alte concursuri vor avea nevoie de ele
Vantul a batut tot timpul de la dreapta la stanga , tot pestele a fost comasat in zona standurilor unde s-a prins peste... Restull un caras ce am prins eu si pe care l-am eliberat imediat in semn de solidaritate cu fratii de suferinta din dreapta mea care nu prinsesera , a mai luat CAI un ciortan in ultima jumatate de ora si cam atat...
Cantitatile alea de 2 cifre dupa virgula au fost fie Babusca , fie Oblete
Ca in fiecare an , daca bate vantul de la drapta la stanga , tot pestele se gaseste in stanga piatei. Oricum , am avut noroc ca am dat toate cupele anul asta ... Anul trecut a fost aceeasi situatie cu vantul , numai ca pestele era bagat dupa deal ... Iar singurul peste care a fost scos , a fost un pur norc ... Si nu s-a dat decăt o cupa.
Nu a tinut de nade , momeli , strategii , fire , carlige etc... S-a prins peste acolo unde a fost .
Oricum , felicitari castigatorilor si dupa cu, bine a spus cineva la premiere , ar trebui nu arunce invelitoare de la acadele ( au fost si ele ca premiu , cate o acadea pentru fiecare treapta a podium-ului) . Nu de alta , dar poate la alte concursuri vor avea nevoie de ele
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”