Partea asta mi a placut cel mai mult.
Trimis de pe al meu SM-A310F folosind Tapatalk
Etapa 1 Cupa Regiunii de SUD - Camineasca 2018
Moderator: sorinhc
- sirbu mihai
Re: Etapa 1 Cupa Regiunii de SUD - Camineasca 2018
Felicitari tuturor participantilor, atmosmera senzationala ca de fiecare data Multumim pentru poze Misule !
Felicitari CAI, felicitari Misu !
Multumesc colegilor/prietenilor din APS pentru suport
Felicitari CAI, felicitari Misu !
Multumesc colegilor/prietenilor din APS pentru suport
CS APS
- sony_exodus
Flicitari baieti!
nihil est verum, omnia licere...
-
Intr-adevăr un concurs frumos, organizare de nota 10, vremea frumoasă, seara gratarul a sfârâit, berea a curs, socializarea a fost în toi, relaxare totală în natură printre oameni placuți.
Vreau să vă mulțumesc, tuturora, încă odată pentru o experiență minunată.
Felicitări administrației, organizatorilor, concurenților si nu în ultimul rând ocupanților podiumului.
Am avut multe de învățat de la fiecare persoana în parte, răbdarea experiența și relaxarea lor m-au făcut să îmi doresc și mai mult să particip la concursuri. Sper să se realizeze....tocmai de asta aștept cu nerăbdare manșa de la Fetești...pana atunci toate cele bune și sa ne vedem sănatoși!
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Vreau să vă mulțumesc, tuturora, încă odată pentru o experiență minunată.
Felicitări administrației, organizatorilor, concurenților si nu în ultimul rând ocupanților podiumului.
Am avut multe de învățat de la fiecare persoana în parte, răbdarea experiența și relaxarea lor m-au făcut să îmi doresc și mai mult să particip la concursuri. Sper să se realizeze....tocmai de asta aștept cu nerăbdare manșa de la Fetești...pana atunci toate cele bune și sa ne vedem sănatoși!
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”