Tica , ai dreptate, nu a fost niciun accident. A fost o strategie proasta si sunt total de acord cu asta. Ti-am si spus ca am riscat , cunosteam perfect rezultatul in situatia in care riscul nu ar fi dat roade , am pierdut
Domnule Cismas, indiferent de sistem de puctare, in momentul in care tragi sa iesi in primii 3 , chiar nu conteaza dadca unu a "stiut" sa lipseasca sau s-a prezentat. Faptul ca s-a decis punctarea a 4 din 5 etape s-a luat tocmai pentru ca este un campionat destul de lung, sunt situatii neprevazute care te impiedica sa participi sau pur si simplu o dai de gard ( ca mine) si pentru a mentine miza pe termen lung s-a luat decizia asta cu punctarea a 4 din 5.
Treaba cu fluctuatia de participanti am incercat sa o rezolvam inca de la inceput, atunci cand s-a cerut 100 lei avans, dar a picat. De la faza cand s-au dat banii inapoi ati vazut ca a fost o ocazie superba pentru a se si retrage concurentii fara nicio pierdere .
Recursul Etapei Campionat APS Polcesti 23-24 Mai 2015
Moderator: sorinhc
- catalin232
Re: Recursul Etapei Campionat APS Polcesti 23-24 Mai 2015
Catalin, eu vreau sa spun ca de exemplu, daca la Cochirleni participa 10 concurenti, cineva care a lipsit aici, sa renunte la punctajul de la Greaca unde a participat si a luat locul 12 (12 puncte) , si sa-si ia punctele de la un concurs unde nu a participat, dar are 11 puncte
evident este doar o parere care nu trebuie luata in seama
- catalin232
Re: Recursul Etapei Campionat APS Polcesti 23-24 Mai 2015
Catalin, eu vreau sa spun ca de exemplu, daca la Cochirleni participa 10 concurenti, cineva care a lipsit aici, sa renunte la punctajul de la Greaca unde a participat si a luat locul 12 (12 puncte) , si sa-si ia punctele de la un concurs unde nu a participat, dar are 11 puncte
Eu inteleg perfect , dar rezolvati si "ecuatia" asta .... In trecut , aceeasi speta cu fluctuatia... Eu castig etapa la care au participat 40 de concurenti si in final pierd campionatul pentru ca altii au iesit pe primul loc intr-o etapa la care au participat 17 concurenti.
Eu ce ar trebui sa rezolv aici ? Sa se scada cate o zecimala la fiecare 10 concurenti pe care ii bati in concurs?
Fluctuatia afecteaza si la varf si la mijloc si in coada clasamentului , asa ca se ajunge la un compromis si se merge mai departe.
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”