Propunere desfasurare Campionat APS Feeder 2015 !

Competiția vârfurilor colorate

Moderator: sorinhc

catalin232

Re: Propunere desfasurare Campionat APS Feeder 2015 !

Mesajde catalin232 » Lun Ian 05, 2015 3:26 pm

Stai asa ca am gresit eu :D In loc sa dau raspuns, am scris peste postarea lui Mihai Sarbu :D Mea Culpa.

Acum ca a pus stampila Vasile , comentariile sunt de prisos. Este destul de clar regulamentul , simplu , la obiect.

sirbu mihai

Mesajde sirbu mihai » Lun Ian 05, 2015 4:03 pm

Stai asa ca am gresit eu :D In loc sa dau raspuns, am scris peste postarea lui Mihai Sarbu :D Mea Culpa.

Acum ca a pus stampila Vasile , comentariile sunt de prisos. Este destul de clar regulamentul , simplu , la obiect.
Chiar ma gandeam cu ce am gresit, fara sa recitesc postarea "mea" :lol: Era culmea sa ma apuc eu sa fac regulamente :lol:
CS APS

mrvily

Mesajde mrvily » Lun Ian 05, 2015 4:34 pm

Chiar ma gandeam cu ce am gresit, fara sa recitesc postarea "mea" :lol: Era culmea sa ma apuc eu sa fac regulamente :lol:
cu toate astea asa reesea din postarea ta.asta a determinat si raspunsul meu. Totusi cred ca regulamentul asa cum este el este Ok, respecta regulile fips-cips si este si destul de simplificat, eu asa cred.

gabibrb

Mesajde gabibrb » Sâm Ian 10, 2015 4:34 pm

Buna ziua domnilor.
As avea si eu o mica intrebare : ma pot inscrie pentru o singura etapa? M-ar interesa cea de la Cochirleni...

Cu stima.

catalin232

Mesajde catalin232 » Sâm Ian 10, 2015 5:08 pm

Buna ziua domnilor.
As avea si eu o mica intrebare : ma pot inscrie pentru o singura etapa? M-ar interesa cea de la Cochirleni...

Cu stima.
Nu se fac inscrieri pentru o singura etapa, este un circuit complet !

Cu toate acestea, pentru etapele de la Dunare, oricine doreste, poate veni si pescui/campa/gratargi alaturi de noi ( in afara pistei de concurs). Voie buna si distractie garantate , astea in afara orelor de concurs ;) !

Este o ocazie buna pentru oricine sa isi masoare razultatul din ziua precedenta cu cei care participa la concurs. Experienta aceasta este unica intrucat ai ocazia de a vedea ce si cat se prinde pe o locatie la o data anume intr-un interval anume. Este total diferit de a compara zilele de pescuit intre ele , cum facem de obicei cand mergem singuri. Eu unul incurajez pe toti cei dornici de aventura si nu in ultimul rand, cunoastere, sa vina alaturi de noi in acea perioada !

gabibrb

Mesajde gabibrb » Sâm Ian 10, 2015 8:49 pm

Buna ziua domnilor.

Cu stima.
Nu se fac inscrieri pentru o singura etapa, este un circuit complet !

Cu toate acestea, pentru etapele de la Dunare, oricine doreste, poate veni si pescui/campa/gratargi alaturi de noi ( in afara pistei de concurs). Voie buna si distractie garantate , astea in afara orelor de concurs ;) !

Este o ocazie buna pentru oricine sa isi masoare razultatul din ziua precedenta cu cei care participa la concurs. Experienta aceasta este unica intrucat ai ocazia de a vedea ce si cat se prinde pe o locatie la o data anume intr-un interval anume. Este total diferit de a compara zilele de pescuit intre ele , cum facem de obicei cand mergem singuri. Eu unul incurajez pe toti cei dornici de aventura si nu in ultimul rand, cunoastere, sa vina alaturi de noi in acea perioada !

Ok, voi fii acolo. Abia astept sa va vad in actiune pe toti... Voi chibita de pe margine... Sa prindeti peste sa afcem o ciorba...

catalin232

Mesajde catalin232 » Sâm Ian 10, 2015 9:31 pm

Facem si ciorba, nu ar fi pentru prima oara :twisted:

krpone

Mesajde krpone » Sâm Ian 10, 2015 9:34 pm

Facem si ciorba, nu ar fi pentru prima oara :twisted:
Cred ca suntem mai multi cei care asteapta! :lol:
Carp Sorin

CISMAS

Mesajde CISMAS » Dum Ian 11, 2015 9:19 pm

cred ca la ciorba asta trebuie sa contribuim fiecare cu pestele prins in concurs
spectatorii sa contribuie cu ceapa, morcovii, leusteanul,borsul si apa din ...Dunare...

gabibrb

Mesajde gabibrb » Lun Ian 12, 2015 8:30 am

cred ca la ciorba asta trebuie sa contribuim fiecare cu pestele prins in concurs
spectatorii sa contribuie cu ceapa, morcovii, leusteanul,borsul si apa din ...Dunare...

Eu fac cinste cu apa din Dunare... :lol: :lol: :lol:

Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”