M-am resemnat, o sa apelez la vechiul meu prieten GPS, sa ne vedem sanatosi pe balta colegi de forum.Se stabileste un loc la iesirea din Bucuresti sau pe undeva de intalnire duminica dimineata si la ce ora sa ne indreptam spre locul concursului sau daca nu e nimeni dispus; imi deseneaza cineva traseul exact ca nu am fost niciodata pe locatie (sunt mutat recent in Bucuresti) si stau extrem de prost cu orientarea:)). Multumesc
CS APS organizeaza Sarulesti English Open Ed.1 15.11.2015
Moderator: sorinhc
- Catalin Gurau
Re: CS APS organizeaza Sarulesti English Open Ed.1 15.11.201
WIN!
- Razvan Pop
Atenție toată lumea: concursul se va ține pe pista Sandulita, sub sat. (S-a votat azi pe baltă)
Relații la telefon 0740082221
Mobile is King
Relații la telefon 0740082221
Mobile is King
mergi pe autostrada de constanta pana la fundulea acolo iesi si cand dai de soseaua veche de constanta faci dreapta spre constanta,treci de lacul darvari si dupa ce iesi din Tamadau o sa treci de niste rezervoare de petrol cam la 2-300 metri drumul coboara intro vala acolo este un drum la dreapta scrie Sarulesti pe o plancarda betonata rupta faci spre sarulesti, tii drumu treci peste calea ferata si peste autostrada dupa care intri in satul sandulita, acolo soseaua face curba la stanga 90 grade tu tii drumul inainte si dupa circa 100 metri drumul se lasa spre stanga inainte sa inceapa stadionul local este un drum spre dreapta o iei pe ala si acolo vei gasi lumea adunata pe tapsanul din spatele stadionului. daca te incurci sunama sa te ghidez la :0744196366 MitreaM-am resemnat, o sa apelez la vechiul meu prieten GPS, sa ne vedem sanatosi pe balta colegi de forum.Se stabileste un loc la iesirea din Bucuresti sau pe undeva de intalnire duminica dimineata si la ce ora sa ne indreptam spre locul concursului sau daca nu e nimeni dispus; imi deseneaza cineva traseul exact ca nu am fost niciodata pe locatie (sunt mutat recent in Bucuresti) si stau extrem de prost cu orientarea:)). Multumesc
- Catalin Gurau
ai mai jos si coordonatele GPS si o "poza".
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- Tiby Baschet
Sa ajunga Claudiu acasa si posteaza clasamentul.
Regasiti mai jos clasamentul primei editii a acestui concurs. Felicitari tuturor participantilor si mai ales castigatorilor!
M-a bucurat sa vad participarea numeroasa, avand in vedere ca suntem la jumatatea lui Noiembrie.
A existat un singur balotaj, intre sergiu si catalin, iar in urma folosirii creiteriului secund de departajare catalin a avut o medie mai buna celor mai mari 3 pesti prinsi.
Claudiu.
M-a bucurat sa vad participarea numeroasa, avand in vedere ca suntem la jumatatea lui Noiembrie.
A existat un singur balotaj, intre sergiu si catalin, iar in urma folosirii creiteriului secund de departajare catalin a avut o medie mai buna celor mai mari 3 pesti prinsi.
Claudiu.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- Catalin Gurau
Felicitări învingătorilor, cinste invinsilor, bere organizatorilor. Ne vedem data viitoare.
WIN!
-
Momentan numarul apelat nu este disponibil !!!! ...da ce faci de nu ejti disponibil?!!!

Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”