concursuri 2018

Competiția vârfurilor colorate

Moderator: sorinhc

CISMAS

concursuri 2018

Mesajde CISMAS » Joi Sep 21, 2017 1:58 pm

http://pescuitstationar.ro/forum/viewto ... =8&t=12807
ma gandesc ca poate se pot organiza si la noi asa concursuri, fara regulament sofisticat, taxa decenta, fara fui si larve, pescuieste omul la ce vrea si...socializare
scuze pentru linkul pentru alt forum

catalin232

Re: concursuri 2018

Mesajde catalin232 » Vin Sep 22, 2017 9:32 am

Este un concurs organizat de catre " Patron " , doar cu diplome si cupe pe o taxa ce poate parea " modica" . Insa concursul este pe o singura zi iar taxa de pescuit normala la Ben pentru 12h C&R este de 20 lei / persoana. La noi nu se pot organiza astfel de concursuri in aceeasi taxa de pescuit si intram iar in polemici cu privire la bani.

Imi amintesc mult prea bine cand aveam cocursuri la Dunare cu diplome si cupe cu o taxa de 30-40lei , pe 2 zile si tot existau discutii ca este prea scump concursul.

Noi nu avem oameni in Sud care sa vina pentru ideea de concurs sau din dorinta de a participa la o partida de pescuit in cadru organizat, indiferent de cine se da cu roatele in sus ca nu este asa , realitatea a demonstrat-o mult prea clar in sezonul acesta !

PS: Link-urile de pe pescuitstationar.ro sunt binevenite intrucat avem un acord de reciprocitate cu ei ... au inteles ca toti suntem pescari spre deosebire de multi altii....

Catalin Gurau

Mesajde Catalin Gurau » Lun Sep 25, 2017 12:49 pm

O plătică congelată, un caras degeNerat.. nimic, nimic?:))

Trimis de pe al meu HUAWEI VNS-L21 folosind Tapatalk

WIN!

Catalin Gurau

Mesajde Catalin Gurau » Lun Sep 25, 2017 12:53 pm

Noi nu avem oameni in Sud care sa vina pentru ideea de concurs sau din dorinta de a participa la o partida de pescuit in cadru organizat, indiferent de cine se da cu roatele in sus ca nu este asa , realitatea a demonstrat-o mult prea clar in sezonul acesta !

Nu te contrazic, eu am pierdut contactul anul acesta cu "fenomenul" dar suna prea categoric....

Trimis de pe al meu HUAWEI VNS-L21 folosind Tapatalk

WIN!

nacea_dragos2001

Mesajde nacea_dragos2001 » Lun Sep 25, 2017 4:57 pm

Poate ar trebui promovate mai mult concursurile de o zi , pe locatii mai putin pretentioase , gen Floarea Popestului , unde cineva cu initiativa poate rezerva din timp 10-15 locuri pt o partida amicala , intr-un weekend . Asta inseamna relaxare , taxe mici , premii simbolice , socializare etc., fara mari pretentii !
Ultimile concursuri la care am participat , Bila 2 si Doripesco , au semanat deja cu concursurile de crap , 72 h . Desigur , nu se pescuieste continuu dar , drumurile dus-intors , oboseala acumulata si costurile totale mari , pot fi motivul principal pt prezenta scazuta a multor doritori . Cu putina initiativa , fiecare din noi poate organiza un mic concurs de acest gen .

Trimis de pe al meu GT-P5100 folosind Tapatalk

catalin232

Mesajde catalin232 » Lun Sep 25, 2017 7:29 pm

Este greu sa acceptam adevarul crud, gol, direct in fata noastra , anume faptul ca pe Sud ne doare`n cot de ceea ce inseamna pescuit de competitie cand vine vorba de practicat , ca de vorbit si vaitat , nu ne intrece nimeni.

Am avut concursuri de o zi cu 16 participanti , am avut concursuri pe balti bune , premii mari si taxe mai mult decat decente ( vezi concursurile organizate pe Bila si sponsorizate de Total ) , am avut concursuri cu miza si calificare pentru participare catre o competitie superioara ( cupa regiunilor ) etc ... la toata aceste concursuri a fost un " fiasco " total in ceea ce priveste participare , maxim 26 de concurenti si asta la un singur eveniment ca in rest am fost mult mai putini , in medie 16 persoane in conditiile in care numeric , doar in Bucuresti sunt mai multi locuitori decat in toate marile orase din Vest-ul tarii si la concursurile de acolo se joaca in 40-45 de pescari mai toate concursurile.

Dar mai presus de toate , in zona de sud a avut loc una din etapele campionatului AGVPS la Sarulesti . Pe langa faptul ca am fost 8 persoane din zona de SUD care s-au inscris la cel mai mare concurs din tara si cel mai titrat ( adica rusinos de putini ) , eu nu am vazut, in afara de cei prezenti , macar 1 singur pescar de pe toata falnica si exceptionala zona de SUD sa vina sa SPECTEZE .... nu costa absolut nimic , vedeati la treaba ceai mai buni pescari pe care are ii are Romania la momentul de fata , in plus de asta aveam prezent chiar si un campion mondial prezent pe pista in presoana lui Bodea ... chiar daca nu il cheama Ringer , titlul l-a obtinut pe merit si isi permite de acum sa se tutuiasca cu el si altii care au acelas trofeu in casa ...

Interes pentru sport la nivelul asta = zero , asa ca , sa nu ne mai ascundem dupa deget si sa gasim tot timpul scuze si motive , ca baltile nu sunt bune , ca taxele prea mari sau prea mici , ca nu ne place fata lui x si y care organizeaza si toate scuzele penibile din lume .

Pescuitul competitional pe zona noastra NU EXISTA ! Suntem ( sau am fost ) o mana de entuziasti care au incercat sa faca ceva si pentru asta s-au umplut de laturi si unul cate unul s-au retras. Suntem niste Mitici in tot sensul "definitiei " ;)

Asta este poza noastra si crudul adevar !

admin
Site Admin

Mesajde admin » Mie Sep 27, 2017 9:37 am

Sustin si eu opinia lui Catalin.

Si fiindca tot observ acest obicei de a deplange ca nu (mai) exista concursuri de tipul x sau y imi permit o dojana... Fratilor, nu va suparati dar.. daca nu sunt atunci puneti si voi mana si organizati-le! Nu putem astepta doar de la Vasile, Catalin sau APS - totul.
( Asteptam tot timpul sa vina americanii? :) )

Ce va lipseste? Va ajutam daca putem. Eu pot sa va dau un design de diploma si o adresa/doua unde sa le scoateti . Va spunem si unde sa faceti cupele - daca nu aveti solutie. Va dam si contactele de la cateva balti. Iar forumul va sta la dispozitie cu publicarea anuntului etc.

Dar e posibil sa avem " o surpriza". Nu vor fi decat cativa -cam aceiasi- participanti.

La feeder nu stam pe cat de bine cred unii , in regiunea asta a tarii. Si nici la initiativa.

Cu exceptia lui Catalin Filip - care a organizat in primavara un OPEN, si a magazinului powerfishing (traiasca Marian) in rest nu prea am vazut alta activitate... Acum nici 2 luni au incercat administratia "darvari la pod" si Radu Dascalescu sa faca un concurs OPEN..surpriza. Nici macar 10 oameni.

Astia suntem - aici suntem. Haidem sa construim pas cu pas. Si nu vorbesc sa construim templul in mijlocul Saharei si sa asteptam sa vina credinciosii.

Vorbesc de faptul ca fiecare dintre noi ar trebui sa inercam sa aducem oameni in fenomen.
Repet. Fiecare trebuie sa aducem oameni noi dar si din cei vechi (iesiti) , inapoi in fenomen.

De la copil, verisor, vecin , la prietenii cu care iesim in gashca la colegii fosti sau actuali de munca. Din 20 poate ne-am face 40. Si din 40 ,80. Si poate, doar poate , cand ar exista cerere mai mare, s-ar dezvolta organic si alte tipuri de competitii.

mrvily

Mesajde mrvily » Joi Sep 28, 2017 11:03 am

Vise Claudiule, Vise!!!!!!!!
Cei drept frumoase nu te pot contrazice, dar atat....

PAS

Mesajde PAS » Joi Sep 28, 2017 3:05 pm

Va salut,

Ideea este ca in zona de SUD nu sunt asa multi pescari de feeder care sa se incimete sa mearga la un concurs. De la jumatatea tarii in sus pescarii rup feeder-ul pentru ca nu au balti unde sa mearga la crap, sau daca au sunt foarte putine. De aceea cand se organizeaza un concurs de feeder in zona de sud, cu exceptia concursului organizat pe Sarulesti, pescarii nu vin. Un exemplu este concursul organizat la Pescaria Radesti. In maxim 4-5 zile de la postarea anuntului se ocupa toate locurile(42 locuri) plus 7-8 pe lista de asteptare. De exemplu, concursul de la Doripesco, au venit din toata romania, dar predominant din jumatatea de sus a tarii.

Sent from my iPhone using Tapatalk

CISMAS

Mesajde CISMAS » Joi Sep 28, 2017 5:07 pm

eu cred ca problema feederistilor din sud este obisnuinta cu partidele de placer, cand se duc numai acolo unde prind mult crap si daca se poate overten. Daca se intampla sa se duca la...pomul laudat si sa aiba o partida proasta (FARA CRAP MARE), se simt frustrati
pai cum sa vina la concursuri de pescuit la feeder, cand vad ca la concursuri (chiar si campionate mondiale) se prinde foarte putin peste si atunci se uita in oglinda si se intreaba, "oare de ce nu ma duc eu la concursuri ? " si raspunsul vine foarte repede, "nu am timp si nu am bani"
eu sant convins ca multi din cei care vin la concursuri nu sant dati afara din casa de...timp si de bani :twisted: eu am participat la concursuri si atunci cand aveam ceva bani si nu aveam timp, particip si acum cand am timp si nu am bani

in vest sant multe concursuri in care unii pescari nu prind nimic si se duc in continuare, la ultimul concurs din cadrul turneului de pescuit Arad pe Mures, la Dale, in loc sa apara in clasament cantitatea prinsa, a aparut "TREI BUCATI", l-am intrebat de ce? si mi-a raspuns "nu s-a miscat cantarul", credeti ca i-au taiat din entuziasm , nu, dimpotriva. La Racovita, Marius, campionul mondial, a fost pe locul 26, credeti ca ia afectat participarea la concursuri in viitor, nuuuu

chestia cu organizarea este mai complicata, spun asta eu care atunci cand eram tanar si entuziast (ohooo ce vremuri ) am fost implicat in organizarea multor raliuri auto, in cadrul Automobil Atomic club,
nu este suficient sa vrei, problemele sant multe si nu se pot rezolva(asa cred) decat intr-un cadru organizat, fie de o asociatie(cum sant majoritatea concursurilor in orice domeniu), fie de un grup de prieteni entuziasti, chstie care, cred eu, ca este cam in suferinta
Sant cateva consideratii personale si nu trebuie sa fie nimeni deacord cu ele :?
Pritene PAS, in Sud SANT FOARTE MULTI PESCARI "de feeder"....

Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”