Aveti dreptate , d-le Cismas ! Din pacate , pentru unii definitia cuvantului "carpodrom" , la noi in Romania , inseamna numai profit , grija fata de peste "ioc" , nu conteaza ce fir folosesti , carlige de potcovit caii , etc. . Banul sa iasa ...!sa-ti povestesc experienta mea cu carpodroamele si de ce am eu alergie la dulapi
prin 2008 - 2009, mult inainte de...epoca feeder (pentru mine), am fost de cateva ori pe MV2
de fiecare data am prins cativa, nu dulapi, cu gurile facute praf, pana intr-o zi cand am prins unul cam de 15 - 16 kg cu o gura cangrenata, rupta complet, nici buze nu mai avea, mi s-a facut rau si m-am jurat ca nu ma mai intereseaza asa ceva
cu feederul, in 2015 si 2016 am avut doua concursuri, FIPS-CIPS, pe Magura 9, nu am avut nici un tac, si nu am fost singurul
in 2016, mizand pe faptul ca vor fi cativa care nu vor prinde nimic, am prins 2-3 obleti si...am castigat linguroiul de lemn, pentru penultimul loc, cu cativa colegi pe ultimul cu...ZERO
in 2016, inainte de concursul open de la Corbu (a castigat Dragos), am fost la un antrenament pe Floare, am avut o zi incredibila cu vreo 26 de crapi intre 4.7 kg si 11.8 kg, pe doi din ei i-a pus Relu pe forum, de mi s-a taiat cheful de crapi, de atunci...doar FIPS-CIPS, sau ...fitofag, doi trei pentru distractie
un fitofag de 4-5 kg, e mult mai rau (in prima faza, pe urma oboseste) decat over tenii de pe MV2
acum, mai rar pe balta si de cate ori se poate, Gostinu, Arges, Apa calda
Totusi , si in Anglia , un bazin piscicol cu peste mare , tot carpodrom se numeste ... , doar ca nu suntem acolo !
Trimis de pe al meu GT-P5100 folosind Tapatalk