Salut decizia ta claudiue. Astept primavara sa ma revansez.
O zi frumoasa tuturor.
Respectarea regulamentului
Moderator: sorinhc
- Mugurel Georgescu
- catalin232
Re: Respectarea regulamentului
Si uite asa s-a demonstrat ca intre oameni cerebrali, civilizati si educati se poate ajunge la un compromis, la intelegere. Singura victima : prostia
@Mugurel , @ Claudiue, va multumesc !
@Mugurel , @ Claudiue, va multumesc !
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
Mugurel Georgescu !
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
ce face o iarna grea cu omu
daca nu era calota de gheata pe toate apele subiectu asta nu exista.
la noi in ardeal (cred ca aradu e in ardeal) este o vorba : hai sa ne avem ca fratii ca sa nu ne f...... altii !
suntem in tara o mina de pescari la feeder (nu cred ca pe cel 3 forumuri de pescuit pe care la vizitez sunt mai multi de 1000 de pescari care mai si posteaza - povestesc sau emit pareri despre cum pescuiesc ei-) si ca sa vezi ne certam pe subiecte care nu au nici o legatura cu pescuitu.
asta e parerea mea.
daca nu era calota de gheata pe toate apele subiectu asta nu exista.
la noi in ardeal (cred ca aradu e in ardeal) este o vorba : hai sa ne avem ca fratii ca sa nu ne f...... altii !
suntem in tara o mina de pescari la feeder (nu cred ca pe cel 3 forumuri de pescuit pe care la vizitez sunt mai multi de 1000 de pescari care mai si posteaza - povestesc sau emit pareri despre cum pescuiesc ei-) si ca sa vezi ne certam pe subiecte care nu au nici o legatura cu pescuitu.
asta e parerea mea.
-
I-mi cer scuze ...dar nu ma pot abtine..HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !I-mi cer scuze pentru toti utilizatorii acestui forum si totodata i-mi pare trau ca nu toata lumea a inteles sarcasmul,ironia si gluma din postul meu....de aceea o sa incerc o traducere a la "clasa intai" a ceea ce am vrut sa spun ...:Bai Claudiu, ești dobitoc.Nu se face așa ceva ,tine de civilizație și de 7 ani de acasă.Nu îți place de Relu, schimba forumul.Nu veni cu golanisme pe aici.Fa un forum cu Marian ,ca vad ca apreciază comportamentul tău. Mugurel are dreptate,esti needucat si nu ai ce căuta pe aici. Si tu Marian, daca atâta te duce tartacuta, nu ai ce căuta printre oameni civilizați. Mâine poimâine o să-l încurajezi pe oligofren să ne ia gatul. Există cărți,cursuri, internet din care înveți să fi educat, civilizat, asta va recomand.Daca nu cumva va trebuie un tratament psihiatric.
Trimis de pe al meu P6_Pro folosind Tapatalk
m-am razgandit...tocmai am sters o pagina de..."aberatii"...pana la urma fiecare intelege ce vrea ..nu toti suntem facuti din acelasi aluat...
Mugurel...in postul meu de mai sus am "tinut cu tine"
.....si intradevar cand subtilitatea bate grotescul....padurea nu se vede de copaci....
Claudiue felicitari si ma inclin in fata ta pentru faptul ca ai schimbat semnatura.....unii dintre noi suntem mai"capabili" decat altii...o insulta nu schimba lumea ...
Claudiu Banu ....intradevar dam drept de libera exprimare tuturor...insa eu nu pot sa "diger" anumite lucruri...deci daca o sa se mai permita astfel de "libere exprimari" eu o sa parasesc definitiv acest forum ...(si oricum nu a-ti pierde cine stie ce )))
ps :claudiue ....jumatate de tara a strigat puie monta....si ??? ce s-a schimbat???? e ceva mai bine ??? nu cred ....
Hai sa ne vedem cu bine !!!
-
Ah,ce bine ca am fost "banat" o vreme de pe forum!!! ....Doamne, cate vroiam sa spun despre "subiect" Da cel mai mult imi place cum il mazileste pe "cutit" ... sau cum dreaq il mai chiama ...si asta post de post, pe unde-l mai prinde prin postari
Înapoi la “Propunerile voastre”