World Feeder Championship - Gent 2015
Moderatori: sorinhc, ticairlandezu
- Catalin Gurau
Re: World Feeder Championship - Gent 2015
Nenea Tica dar de echipamentele folosite ce ne poti povesti? Ma refer la lansete, mulinete.. Mulțumesc!
WIN!
Nu m-am exprimat eu corect . Eram curios sa stiu daca s-au folosit "artificii" de genul aruncarii facute de Benzar cu varful in apa. Hai ca intelegi tu .Daca m-a faci sa inteleg despre ce "tehnici de aruncare" vorbesti raspund cu placere
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
- catalin232
Asta cu 15m masurati de la varf la cosulet e tare de tot. Si cum masoara ei daca nu esti clipsat? Tarasc de fir din apa ? Taie firul de la varf si apoi se apuca sa masoare ?
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
-
Nu m-am exprimat eu corect . Eram curios sa stiu daca s-au folosit "artificii" de genul aruncarii facute de Benzar cu varful in apa. Hai ca intelegi tu .Daca m-a faci sa inteleg despre ce "tehnici de aruncare" vorbesti raspund cu placere
Personal demult nu am mai vazut pe cineva sa arunce si sa astepte caderea cosuletului pe fund, cu varful nescufundat ...poate pentru tine e un "artificiu" sau ceva "ciudat"....dar la acest nivel e o normalitate
-
Eu zic ca au fost de toate pentru toti Fiecare dupa puterea lui de cumparare sau dupa sponsori Intind totusi sa cred ca au fost "destule" TDR-uriNenea Tica dar de echipamentele folosite ce ne poti povesti? Ma refer la lansete, mulinete.. Mulțumesc!
Tare greu cu Tovarasul Tica! Daca eram in "era neagra" si trimiteam inchizitia pe el tot nu spunea nimic !!! Cum sa o mai dam cu Tovarasu ca nu zice nimic, evaziv si atat! Noi vream detalii si primim manevre evazive !Personal demult nu am mai vazut pe cineva sa arunce si sa astepte caderea cosuletului pe fund, cu varful nescufundat ...poate pentru tine e un "artificiu" sau ceva "ciudat"....dar la acest nivel e o normalitate
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
Intr-o poza de pe FB, ringer avea dupa curatare 11 TDR-uri si 1 TDx si spunea ca a avaut pregatite 9 lansete insa colegii lui au avut cate 14. tot el spune ca 4 din cei 5 din echipa folosesc mulinetele astea...dar stai ca dau un print screen..
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
https://www.youtube.com/watch?v=yX39J_YyKbs
Cred ca atituidinea de invingator nu ar fi trebuit sa lipseasca totusi.....pe langa bani. Aici cred ca avem carente mari....
Cred ca atituidinea de invingator nu ar fi trebuit sa lipseasca totusi.....pe langa bani. Aici cred ca avem carente mari....
Poti vedea in filmarea asta https://vimeo.com/134311905 zic eu destul de multe anormalitati .Nu m-am exprimat eu corect . Eram curios sa stiu daca s-au folosit "artificii" de genul aruncarii facute de Benzar cu varful in apa. Hai ca intelegi tu .Daca m-a faci sa inteleg despre ce "tehnici de aruncare" vorbesti raspund cu placere
Personal demult nu am mai vazut pe cineva sa arunce si sa astepte caderea cosuletului pe fund, cu varful nescufundat ...poate pentru tine e un "artificiu" sau ceva "ciudat"....dar la acest nivel e o normalitate
Înapoi la “Concursuri de pescuit internationale”