Stai asa ca am gresit eu In loc sa dau raspuns, am scris peste postarea lui Mihai Sarbu Mea Culpa.
Acum ca a pus stampila Vasile , comentariile sunt de prisos. Este destul de clar regulamentul , simplu , la obiect.
Propunere desfasurare Campionat APS Feeder 2015 !
Moderator: sorinhc
- catalin232
- sirbu mihai
Re: Propunere desfasurare Campionat APS Feeder 2015 !
Chiar ma gandeam cu ce am gresit, fara sa recitesc postarea "mea" Era culmea sa ma apuc eu sa fac regulamenteStai asa ca am gresit eu In loc sa dau raspuns, am scris peste postarea lui Mihai Sarbu Mea Culpa.
Acum ca a pus stampila Vasile , comentariile sunt de prisos. Este destul de clar regulamentul , simplu , la obiect.
CS APS
cu toate astea asa reesea din postarea ta.asta a determinat si raspunsul meu. Totusi cred ca regulamentul asa cum este el este Ok, respecta regulile fips-cips si este si destul de simplificat, eu asa cred.Chiar ma gandeam cu ce am gresit, fara sa recitesc postarea "mea" Era culmea sa ma apuc eu sa fac regulamenteStai asa ca am gresit eu In loc sa dau raspuns, am scris peste postarea lui Mihai Sarbu Mea Culpa.
Buna ziua domnilor.
As avea si eu o mica intrebare : ma pot inscrie pentru o singura etapa? M-ar interesa cea de la Cochirleni...
Cu stima.
As avea si eu o mica intrebare : ma pot inscrie pentru o singura etapa? M-ar interesa cea de la Cochirleni...
Cu stima.
- catalin232
Nu se fac inscrieri pentru o singura etapa, este un circuit complet !Buna ziua domnilor.
Cu stima.
Cu toate acestea, pentru etapele de la Dunare, oricine doreste, poate veni si pescui/campa/gratargi alaturi de noi ( in afara pistei de concurs). Voie buna si distractie garantate , astea in afara orelor de concurs !
Este o ocazie buna pentru oricine sa isi masoare razultatul din ziua precedenta cu cei care participa la concurs. Experienta aceasta este unica intrucat ai ocazia de a vedea ce si cat se prinde pe o locatie la o data anume intr-un interval anume. Este total diferit de a compara zilele de pescuit intre ele , cum facem de obicei cand mergem singuri. Eu unul incurajez pe toti cei dornici de aventura si nu in ultimul rand, cunoastere, sa vina alaturi de noi in acea perioada !
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Emisiuni Video
Nu se fac inscrieri pentru o singura etapa, este un circuit complet !Buna ziua domnilor.
Cu stima.
Cu toate acestea, pentru etapele de la Dunare, oricine doreste, poate veni si pescui/campa/gratargi alaturi de noi ( in afara pistei de concurs). Voie buna si distractie garantate , astea in afara orelor de concurs !
Este o ocazie buna pentru oricine sa isi masoare razultatul din ziua precedenta cu cei care participa la concurs. Experienta aceasta este unica intrucat ai ocazia de a vedea ce si cat se prinde pe o locatie la o data anume intr-un interval anume. Este total diferit de a compara zilele de pescuit intre ele , cum facem de obicei cand mergem singuri. Eu unul incurajez pe toti cei dornici de aventura si nu in ultimul rand, cunoastere, sa vina alaturi de noi in acea perioada !
Ok, voi fii acolo. Abia astept sa va vad in actiune pe toti... Voi chibita de pe margine... Sa prindeti peste sa afcem o ciorba...
- catalin232
Facem si ciorba, nu ar fi pentru prima oara
Catalin Constantinescu
Emisiuni Video
Emisiuni Video
Cred ca suntem mai multi cei care asteapta!Facem si ciorba, nu ar fi pentru prima oara
Carp Sorin
cred ca la ciorba asta trebuie sa contribuim fiecare cu pestele prins in concurs
spectatorii sa contribuie cu ceapa, morcovii, leusteanul,borsul si apa din ...Dunare...
spectatorii sa contribuie cu ceapa, morcovii, leusteanul,borsul si apa din ...Dunare...
cred ca la ciorba asta trebuie sa contribuim fiecare cu pestele prins in concurs
Eu fac cinste cu apa din Dunare...
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”