Salut,
Ma prezint si eu la acest minunat concurs.
E si pacat sa ratez.
Ionut Lemnaru
Cupa Carasu` Degerat editia 2015 Fundulea2
Moderator: sorinhc
Re: Cupa Carasu` Degerat editia 2015 Fundulea2
Raul DobrescuSalut,
Ma prezint si eu la acest minunat concurs.
E si pacat sa ratez.
Ionut Lemnaru
- catalin232
Avand in vedere inscrierea atat de rapida a veteranilor, ma napadesc putin amintirile si mai precis amenintarile ... " ba daca mai faci concurs acolo , o sa si o sa " . Ma intreb eu acum voi veniti sa pescuiti sau sa imi dati leapsa ?
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Emisiuni Video
Desi jurasem ca nu mai calc pe acolo...totusi a fost distractiv
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
SAL !!! O sa vezi tu ce te asteapta, doar sa nu mai fie ghiata la data concursului . RESPECT !!!Avand in vedere inscrierea atat de rapida a veteranilor, ma napadesc putin amintirile si mai precis amenintarile ... " ba daca mai faci concurs acolo , o sa si o sa " . Ma intreb eu acum voi veniti sa pescuiti sau sa imi dati leapsa ?
- RazvanFeeder
Eu cred ca e conspiratie, parca vad ca te trezesti singur la Fundulea si faci fotografii la mortaciuni sub gheata!Avand in vedere inscrierea atat de rapida a veteranilor, ma napadesc putin amintirile si mai precis amenintarile ... " ba daca mai faci concurs acolo , o sa si o sa " . Ma intreb eu acum voi veniti sa pescuiti sau sa imi dati leapsa ?
Daca tot ne arde pe toti ce sa facem, ne bagam!
1. Catalin Constantinescu
2. Mihai Sirbu
3. Besliu Marian
4. Mihai Boaca
5. Cristi Rosioara
6. Claudiu Enache
7. Alin Teodorescu
8. Mihai Finta
9. Razvan Pop
10.Marius Mohan
11. CAI
12. Sebastian Ceausu
13. Marian Ionescu
14. Ionut Lemnaru
15. Raul Dobrescu
16. Razvan Zlatan
APS Feeder Club
-
Cataline,Avand in vedere inscrierea atat de rapida a veteranilor, ma napadesc putin amintirile si mai precis amenintarile ... " ba daca mai faci concurs acolo , o sa si o sa " . Ma intreb eu acum voi veniti sa pescuiti sau sa imi dati leapsa ?
A fost cel mai frumos atelier de pescuit de anul trecut. Am legat carlige cu Anelin si Mega Bebe, m-am uitat la scaunele pricopsite ale colegilor, am incercat o lanseta Garbolino. Mihai ne-a stricat jucaria, ca a agatat ciortanasul acela si toata lumea s-a intors la pescuit...Fara nici o sansa, dar ce conta ???
Incearca sa faci un concurs pe Dunare sau la Apa Calda acum sa vezi cum vin 30 de oameni...Ma rog, pescari...Ca nu mai poti sa ne numesti oameni intregi...
- catalin232
Este spre imposibil organizarea unui concurs pe Dunare sau Apa Calda ... in primul rand , la Dunare este necesar ANPA si PG , fiind la inceput de an, nu cred ca sunt pre amulti cei care le detin ( sau mai bine zis nu cred ca e nimeni care sa detina documentele necesare pentru anul 2015) asa ca riscam o amenda de toata frumusetea.
la Apa Calda, desi pare o idee buna, dupa cum s-a vazut in ultima saptamana, pestele a lipsit cu desavarsire . Dar asta ar fi cea mai mica problema. Ca organizator trebuie sa asiguri celor inscrisi locuri de pescuit... ceea ce este iarasi de domeniul fantasticului pentru canalul cu Apa Calda ( nu cred ca vine cineva in mijlocul saptamanii la un concurs pentru a avea minime sanse de a ocupa o portiune mare din mal sa fim unii langa altii).
Este timp pentru concursuri in sezon. Avem Campionatul APS care ne plimba pe diferite ape, asteptam si primavara si in functie de temperaturi si disponibilitate vom relua posibilitatea organizarii unor concursuri Open , altele decat cele "consacrate" .
la Apa Calda, desi pare o idee buna, dupa cum s-a vazut in ultima saptamana, pestele a lipsit cu desavarsire . Dar asta ar fi cea mai mica problema. Ca organizator trebuie sa asiguri celor inscrisi locuri de pescuit... ceea ce este iarasi de domeniul fantasticului pentru canalul cu Apa Calda ( nu cred ca vine cineva in mijlocul saptamanii la un concurs pentru a avea minime sanse de a ocupa o portiune mare din mal sa fim unii langa altii).
Este timp pentru concursuri in sezon. Avem Campionatul APS care ne plimba pe diferite ape, asteptam si primavara si in functie de temperaturi si disponibilitate vom relua posibilitatea organizarii unor concursuri Open , altele decat cele "consacrate" .
Catalin Constantinescu
Emisiuni Video
Emisiuni Video
Va salut,venim si noi . Laur Ion (Mongolu) Vasilescu Matei
- catalin232