https://www.youtube.com/watch?v=82UUjTbKqdk
Pentru intrebari legate de carne ca si momeala , va rog deschideti topici aici :
viewforum.php?f=24
Alte intrebari si nelamuriri voi incerca sa le raspund pe acest topic
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Moderator: sorinhc
Corect! De multe ori schimbarea vine din teama dar sa nu uitam ca daca continuam sa facem ce am facut in trecut nu ne putem astepta la alte rezultate mult mai bune. Toate metodele, nadele, momelile ... au limitarea lor asa ca inovatia este succesul.Chiar vorbeam zilele trecute cu un prieten la telefon ... este atat de dinamic si divers pescuitul la feeder incat este pacat de la Dumnezeu sa torni doar niste pelete sau nada pe un method sa arunci in balta si sa prinzi peste....
Eu unul prefer abordari/tactici/nade/momeli/metode de nadire etc. extrem de diversificate, chiar daca merg pe aceeasi locatieUnele chiar dau rezultate mai bune (cum este cazul de fata) altele mai putin bune , dar este frumos sa schimbi "stilul" . Nu se stie niciodata ce iti rezerva balta
La fel cum testele de noi produse pot da rezultate uimitoare, atrag atentia de an nu lasa uitarii si chestiile care au confirmat de-alungul anilorCorect! De multe ori schimbarea vine din teama dar sa nu uitam ca daca continuam sa facem ce am facut in trecut nu ne putem astepta la alte rezultate mult mai bune. Toate metodele, nadele, momelile ... au limitarea lor asa ca inovatia este succesul.Chiar vorbeam zilele trecute cu un prieten la telefon ... este atat de dinamic si divers pescuitul la feeder incat este pacat de la Dumnezeu sa torni doar niste pelete sau nada pe un method sa arunci in balta si sa prinzi peste....
Eu unul prefer abordari/tactici/nade/momeli/metode de nadire etc. extrem de diversificate, chiar daca merg pe aceeasi locatieUnele chiar dau rezultate mai bune (cum este cazul de fata) altele mai putin bune , dar este frumos sa schimbi "stilul" . Nu se stie niciodata ce iti rezerva balta
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 8 vizitatori