Balta Fundulea 2 (Fundulea Visan)
Moderator: sorinhc
-
Re: Balta Fundulea 2 (Fundulea Visan)
Va duceti 4-5 pescari de feeder. E imposibil sa nu prindeti,da-l naibii de peste. Problema cred ca este aceea pe care ai ridicat-o tu,anume localizarea. Nu stiu cat se plimba el acum,mai degraba trebuie sa ne plimbam noi dupa el...
- sirbu mihai
In ultimii 2 ani am fost cate 30 de pescari si n-am prins Asa ca pe Fundulea nimic nu este imposibil... Daca stau sa ma gandesc mai bine este ceva imposibil... sa prinzi pesteVa duceti 4-5 pescari de feeder. E imposibil sa nu prindeti,da-l naibii de peste. Problema cred ca este aceea pe care ai ridicat-o tu,anume localizarea. Nu stiu cat se plimba el acum,mai degraba trebuie sa ne plimbam noi dupa el...
CS APS
Neatza !
Hai ca ploua in Bucuresti !!!! Na noroc !
Hai ca ploua in Bucuresti !!!! Na noroc !
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
pe Fundulea " Piscicola " a fost cineva ?
eu am fost acum vre-o trei ani (nu aveam nici o treaba cu feederul atunci ), in martie si carasul (si mic si mare) a mers foarte bine, ce-i drept, acum e ianuarie, cred ca bagat in stuf ii e ceva mai cald
eu am fost acum vre-o trei ani (nu aveam nici o treaba cu feederul atunci ), in martie si carasul (si mic si mare) a mers foarte bine, ce-i drept, acum e ianuarie, cred ca bagat in stuf ii e ceva mai cald
-
Nu stiu care e piscicola. Fundulea 1 era bocna joi,Fundulea 2 era dezghetaya 50%,Fundulea 6 dezghetata 30%,se si pescuia dar am uitat sa intreb daca s-a si luat ceva.
urmatoarea, in amonte de Fundulea 1, are mult stuf , pe o zona destul de intinsa, cu ochiuri libere, spre coada balti e o zona cu multa agatatura (maracini si tufisuri inundate) unde in perioada depunerii tine mult pesteNu stiu care e piscicola. Fundulea 1 era bocna joi,Fundulea 2 era dezghetaya 50%,Fundulea 6 dezghetata 30%,se si pescuia dar am uitat sa intreb daca s-a si luat ceva.
-
Ieri am prins 2 pestisori palmasi. Nada 1 kg benzar special feeder+1k ice mix+ aditiv turbo brasem cramel 100ml+ cativa viermi. Pe al doilea vad pelete sonubaits F1 puse in cosulet cu "capace" de nada. Cele doua vietuitoare acvatice(una seamana cu un caras iar a doua cu o rosioara/babusca) au fost prinse sa zicem accidental,le-am gasit in carlig cand am recuperat sa verific momeala,nu au miscat varful. Am pescuit vis-a-vis de zona unde se tin de obicei concursurile. In 3 partide consecutive am folosit 4 nade diferite si am prins 2 amarati de pesti.In 7 partide intre 2012 si 2015 am prins 3 pesti. Ma declar invins de balta asta.
Salutare Dependenti !
Am fost si eu pe Fundulea 2 Sambata 31 Decembrie. Am plecat din Bucuresti pe o ploaie crunta si nu sa oprit pana la balta. M-am asezat sub umbrar ca sa nu ma ploua, am aruncat pikerul cu o montura cu cosulet de 20 gr. Ca nada am folosit Ice mix cu Special Feeder si viermisori vii in nada. O prima trasatura fara nici un rezultat urmat de alta care a dus la prinderea unui "monstru" de salau cam pe la 4-5 cm . Apoi sa oprit ploaia si am inceput sa ma misc in cautare (pe la apa mare). Am batut o parte buna din zona din dreapta fata de casa paznicilor unde stiu ca e apa mai mare. Am dat si in locul unde prindea cel de la concursul organizat de voi (unde voi ati prins un peste si asta prindea...). Nici o trasatura !!!
Vreau sa spun ca pe toata balta un singur pescar a prins un crap cam la 2-3 kg si 2 carasi frumosi. Crapul a fost prins la 2 boabe de porumb. Bine "aditivat" cu Csl a fost pescarul din pacate si nu boabele, ele au fost puse uscate fara nimic ! Carasii au fost prinsi la larva de libelula. Cautand pe you tube am gasit un videoclip facut sapt trecuta, carasii erau de marimea celui din video iar crapul mai mare.
Eu ca momeala am folosit larva de libelula, viermisori, combinatie intre cele doua si porumb in lapte. Pe langa piker la care am avut un cosulet am dat si cu cealalata lanseta cu un method cu viermi si apoi porumb.
Am prins o vreme foarte frumoasa si a fost ok. Asta am urmarit si ceva lansari sa ne dezmortim. Nu mai stiu la ce ora am plecat continuindu-mi drumul.
Am fost si eu pe Fundulea 2 Sambata 31 Decembrie. Am plecat din Bucuresti pe o ploaie crunta si nu sa oprit pana la balta. M-am asezat sub umbrar ca sa nu ma ploua, am aruncat pikerul cu o montura cu cosulet de 20 gr. Ca nada am folosit Ice mix cu Special Feeder si viermisori vii in nada. O prima trasatura fara nici un rezultat urmat de alta care a dus la prinderea unui "monstru" de salau cam pe la 4-5 cm . Apoi sa oprit ploaia si am inceput sa ma misc in cautare (pe la apa mare). Am batut o parte buna din zona din dreapta fata de casa paznicilor unde stiu ca e apa mai mare. Am dat si in locul unde prindea cel de la concursul organizat de voi (unde voi ati prins un peste si asta prindea...). Nici o trasatura !!!
Vreau sa spun ca pe toata balta un singur pescar a prins un crap cam la 2-3 kg si 2 carasi frumosi. Crapul a fost prins la 2 boabe de porumb. Bine "aditivat" cu Csl a fost pescarul din pacate si nu boabele, ele au fost puse uscate fara nimic ! Carasii au fost prinsi la larva de libelula. Cautand pe you tube am gasit un videoclip facut sapt trecuta, carasii erau de marimea celui din video iar crapul mai mare.
Eu ca momeala am folosit larva de libelula, viermisori, combinatie intre cele doua si porumb in lapte. Pe langa piker la care am avut un cosulet am dat si cu cealalata lanseta cu un method cu viermi si apoi porumb.
Am prins o vreme foarte frumoasa si a fost ok. Asta am urmarit si ceva lansari sa ne dezmortim. Nu mai stiu la ce ora am plecat continuindu-mi drumul.
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
-
Sigur nu era Ianuarie?Am fost si eu pe Fundulea 2 Sambata 31 Decembrie.
31 Ianuarie !! Eram cu gandul la Decembrie cand sa prins peste mai bine pe acolo .