CAMPIONATUL APS LA FEEDER 2015

Competiția vârfurilor colorate

Moderator: sorinhc

manaila florentin

Re: CAMPIONATUL APS LA FEEDER 2015

Mesajde manaila florentin » Lun Feb 02, 2015 12:45 pm

am si eu o intrebare vis-a-vis de campionatul acesta.cum se va face clasamentul, pe puncte totale sau pe puncte de etapa.adica daca eu in prima etapa fac un loc 3 sa zicem cu 4 puncte si a doua etapa fac un loc 3 cu 7 puncte, dupa 2 etape eu am 11 puncte(total)sau 6 puncte adica 2 locuri 3?de ce interesant de stiut?pentru ca daca e clasament pe punctele totale e mult mai interesant decat clasament pe locul ocupat dupa fiecare etapa, eu vad jocul deschis astfel pana la ultima etapa.nu e o propunere, eu doar intreb cum se va face pentru ca e cu 2 manse fiecare etapa mai putin cea de la magura 9 si astfel orice etapa poate aduce schimbari majore in clasament.

mrvily

Mesajde mrvily » Lun Feb 02, 2015 2:00 pm

dupa a doua etapa vei avea 11 puncte clasamentul se face adunand punctele din cele 2 manse si avem clasamentul pe etapa care clasament se aduna cu cele de la celelalte etape si da clasamentul final.

mrvily

Mesajde mrvily » Lun Feb 02, 2015 2:01 pm

Pentru cei care folositi contul din banca pentru achitarea avansului va rog sa puneti 104 lei in loc de 100 lei deoarece BCR-ul percepe un comision de 4 lei pentru plati interbancare.
Va multumesc de intelegere.

catalin232

Mesajde catalin232 » Lun Feb 02, 2015 2:02 pm

am si eu o intrebare vis-a-vis de campionatul acesta.cum se va face clasamentul, pe puncte totale sau pe puncte de etapa.adica daca eu in prima etapa fac un loc 3 sa zicem cu 4 puncte si a doua etapa fac un loc 3 cu 7 puncte, dupa 2 etape eu am 11 puncte(total)sau 6 puncte adica 2 locuri 3?de ce interesant de stiut?pentru ca daca e clasament pe punctele totale e mult mai interesant decat clasament pe locul ocupat dupa fiecare etapa, eu vad jocul deschis astfel pana la ultima etapa.nu e o propunere, eu doar intreb cum se va face pentru ca e cu 2 manse fiecare etapa mai putin cea de la magura 9 si astfel orice etapa poate aduce schimbari majore in clasament.

Intotdeauna s-a facut clasament in functie de punctele totale obtinute, nu de locul pe care l-ai obtinut intr-o etapa . Este adevarat ca nu s-a exersat prea mult asta deoarece nu am avut ca anul acesta foarte multe concursuri in 2 manse care sa conteze pentru rezultatul final de Campionat.

Nah ca mi-a luat-o Vasile inainte :D ... acelas lucru spus in 2 posturi :D

manaila florentin

Mesajde manaila florentin » Lun Feb 02, 2015 4:46 pm

"dupa a doua etapa vei avea 11 puncte clasamentul se face adunand punctele din cele 2 manse si avem clasamentul pe etapa care clasament se aduna cu cele de la celelalte etape si da clasamentul final."

intrebarea mea a fost corecta...la campionatul din 2012 s-a tinut cont de punctele care au reprezentat locul ocupat pe etapa indiferent ca a fost de 1 sau 2 manse.de aceea intreb poate nu m-am facut inteles, Vasile a zis ca dupa 2 etape(el a scris manse!) in conditiile date de mine am 11 puncte ceea ce reprezinta totalul punctelor acumulate in fiecare zi de competitie si nu totalul punctelor reprezentand locul pe etapa (adica 6 puncte).de aceea scriu aici, nu vreau sa va suparati pe mine , nu o fac cu rea intentie.e mai bine sa pun intrebari ca sa stiu si eu raspunsul corect.poate vasile s-a grabit pentru ca e o contradictie in raspunsul sau, am 11 puncte dupa doua etape dar clasamentul final se face dupa clsamentul etapei adica de fapt am 3 plus 3.eu nu vorbesc de cum se face clasamentul la o etapa cu 2 manse ,la ala e clar ca se aduna punctele din cele 2 manse si cel cu punctaj mai mic castiga, apoi la balotaj conteaza cantitatea.cred...poate gresesc eu , ca vasile a confundat mansele cu etapele :mrgreen:

CISMAS

Mesajde CISMAS » Lun Feb 02, 2015 5:25 pm

Catalin, o alta intrebare, ca tot e iarna si...unii pescuiesc, altii ...n-au ce face...daca cineva nu se prezinta la o etapa cu 50 de concureni are 102 de puncte si altul nu se prezinta la o etapa cu 10 concurenti are 22 depuncte, deci trebuie...stiinta mare sa sti la ce etapa nu "poti" veni

manaila florentin

Mesajde manaila florentin » Lun Feb 02, 2015 5:37 pm

Catalin, o alta intrebare, ca tot e iarna si...unii pescuiesc, altii ...n-au ce face...daca cineva nu se prezinta la o etapa cu 50 de concureni are 102 de puncte si altul nu se prezinta la o etapa cu 10 concurenti are 22 depuncte, deci trebuie...stiinta mare sa sti la ce etapa nu "poti" veni
oricum campionatul asta nu mai poti sa sari peste o etapa, acum 2 ani una din etape nu puncta , veneai la toate se scadea cea mai proasta etapa.mie mi se pare corect sa fii prezent la toate, ca din intamplare din cauza unor probleme cineva nu se prezinta...asta e.chiar mi-as dori din 50 sa termine toate etapele macar 40

catalin232

Mesajde catalin232 » Lun Feb 02, 2015 7:04 pm

O sa se discute la sedinta tehnica de la prima etapa acest aspect. Eu unul snt pentru eliminarea unei etape de la calculul final .. ca e vorba de probleme personale, concedii planificate in strainatate sau pur si simplu o tragere la sorti nefericita in ambele manse ale unei etape .... cum nu toate pistele sunt perfect echitabile si egale pentru toti concurentii , o etapa eliminata de la calcul este un lucru firesc.

Asta nu aduce avantaje in plus nici celui care nu se prezinta , nici celui care se prezinta si se claseaza in primii 5 sau 3 ... ba as spune ca inclina putin balanta spre cei care se prezinta la toate etapele stergand o strategie neinspirata , o abordare pripita sau poate doar un pur ghinion de locul extras .

Cum spuneam , se vor discuta la sedinta tehnica , de comun acord si numai cu Vasile de fata. El este seful de trib :D

CISMAS

Mesajde CISMAS » Lun Feb 02, 2015 7:22 pm

eu nu am vorbit chiar degeaba,
in 2014, la Greaca am fust 37 si la Polcesti 14, sa speram ca anul asta santem mai " intelepti " cu un an si nu se va mai intampla asa ceva
asta ar fi unul dintre motivele pentru care am solicitat plata avansului pentru toate etapele de la inceput
si pentru cine nu vine, nu se returneaza nimic si banii sai pastram ca impreuna cu cate o contributie suplimentara din partea tuturora, sa-i putem trimite pe Catalin si pe CAI sa se bata in finala cu " ZEII " din Arad

catalin232

Mesajde catalin232 » Lun Feb 02, 2015 7:29 pm

eu nu am vorbit chiar degeaba,
in 2014, la Greaca am fust 37 si la Polcesti 14, sa speram ca anul asta santem mai " intelepti " cu un an si nu se va mai intampla asa ceva
asta ar fi unul dintre motivele pentru care am solicitat plata avansului pentru toate etapele de la inceput
si pentru cine nu vine, nu se returneaza nimic si banii sai pastram ca impreuna cu cate o contributie suplimentara din partea tuturora, sa-i putem trimite pe Catalin si pe CAI sa se bata in finala cu " ZEII " din Arad
Nu au legatura banii ramasi din eventuale avansuri cu trimiterea oamenilor la diverse concursuri. Banii repsectivi ar trebui cheltuiti pentru niste premii cu tragere la sorti la care sa nu participe ocupantii locurilor 1 2 si 3 la finele campionatului . Mi se pare mai decent ca fiecare sa se bucure de cate o atentie.

Problema de anul trecut a constat in taxa de participare , desi se clameaza numai "sportivi" si iubitori de competitii , au fost foarte multi care au facut un calcul simplu : 100 lei participare la concurs si zero pesti dusi aca sa sau 100 lei pescuit de placere si ducem si peste acasa.

Nu ii condamn pentru ca nu eu sunt stapan pe buzunarul lor . Fiecare isi cheltuie banii dupa cum crede de cuviinta.

A mai fost si obligatia apartenentei la asociatie ( adica 50 lei in plus ) pe care unii nu au considerat-o necesara si / sau justificata.

Cam astea au fost motivele pentru o participare atat de scazuta.

Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”