La aceeasta ora degust aditivul(home made ) care mi-a mai ramas de ieri(cca 300ml) ....la care am adaugat 200 ml alcool de 40 grade ..hac hac ....ce minunatie de lichior de cacao a iesit hac...daca-l foloseam ieri in formula de azi ...numai si numai la pescuit ,cred ca aveam cu peste 25% sanse sa prind mai bine
Lasand gluma la o parte , ieri am gresit f. mult pt ca nu am ales varianta cea mai buna in urma sondarii....; imediat sus pe primul prag pe o distanta de 3-4 m plumbul venea fff greu (posibile resturi de vegetatie sau mal de peste 20-30 cm)....cu toate astea am ales sa nadesc intens in acel loc si ulterior sa pescuiesc pe vad ...cca 2 ore
Cu greu m-am hotarat sa ma bag in pragul de la 35 m...insa dupa ce am facut-o in maxim 10 minute am avut prima captura
dupa a trei-a platica am schimbat cosuletul cu unul mai mare pt a face un nou vad ; am pescuit cu larve cu un vierme capac si din aceasta cauza talia pestilor a fost mica ( o singura platica sarita de 500g).
Dar cum se spune : "Omul din greseli invata "
Ps; am pescuit cu o nada exclusiv de VARA....( am spus doar ca umblu la nada )
Sa ne vedem cu bine !
Bazinul Sarulesti
Moderator: sorinhc
Re: Bazinul Sarulesti
Peste 18kg pe o vreme cu de toate, activitate in tot cursul zilei,una peste alta o partida ca de obicei foarte reusita.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
24 februarie sarulesti.o zi foarte buna in care prietenul meu a prins in jur de 8 kg ,eu 17.trasaturi foarte fine noroi cat cuprinde,sport extrem.o senzatie placuta ca in februarie sa se prinda asa ceva.multumesc lui ionut cai pentru sfaturi legat de abordarea partidei!
-
Apel catre Mihai Boaca : da' nu te scoli ma?
Dai pe watts-up ! Sigur e treaz...
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Doarme sigur
Trimis de pe al meu GT-I9195 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu GT-I9195 folosind Tapatalk
Duminica. Doi mustaciosi mici toata ziua. Iar platica a mancat de a rupt, era in stare sa iti ia lanseta dupa suport.
Cum merge platica la salcii? Sau merge mai bine polcestiul? Ceva noutati la taxe?
Am fost ieri la Polcesti. In 10 ore de pescuit am prins 2 kg de platica
Ceva nou la SAlcii??? Cum merge treaba acolo? Nada, momeli, ceva din secretele celor experimentati?