Simplu. Pentru ca poti face cu ea exact ceea ce trebuie sa faci intr-un pescuit la feeder; Acoperi o gama mai variata de situatii decat cu alte modele, care sunt ma moi sau nu au actiune de varf ;Ajuta enorm in precizia lansarii ; Are componente de calitate :Iti ajunge
Referitor la componente, sincer nu-mi plac inelele cu toate ca sunt fuji, mai exact piciorul inelelor care mi se pare cam firav.
Cand spui lansete moi, ma gandesc ca te referi la prestoane, nu?
Dar dutch 12.8 nu este moale, parerea mea.
Sa inteleg ca actiunea de varf este cea mai indicata?
Cand spui ca acoperi o gama mai variata de situatii, inseamna ca este o lanseta mai universala, se preteaza si in pescuitul crapului?
Se preteaza la pescuitul tuturor speciilor. Problema este ca , toti cei care se tin de sportul asta vor ajunge acolo , adica in locul in care nu va mai da 2 bani pe o lanseta de senzatie sa iti faci poze cu ea indoita pana in cotor. Cu timpul si cu experienta , daca ai pune prima sau primele lansete pe care le-ai folosit si la ce ai ajuns , vei constata o diferenta enorma , ti se va parea ca odata cu experienta ai inceput sa dai cu "pari" .
Dar si aici este un "secret" , pari sunt o gramada pe piata , dar trebuie sa gasesti parul care atunci cand trebuie sa se mai si inmoaie . Diferentele acestea le poti accesa si le poti vedea ca pescar numai practicand pescuitul la feeder in sistem intensiv . Pana cand nu folosesti alte lansete pe care sa le "depasesti" , pana cand nu simti ca trebuie altceva si ca esti limitat de lanseta in ceea ce ai putea sa faci , nu vei putea intelege niciodata utilitatea si calitatea unei lansete precum o descrie Tica .
Si pretul tot pentru asta il platesti , o parte seste numele , dar partea cea mai mare este acel balans de care vorbeam , e par dar il "inmoi" din incheietura
. Eu sincer nu am recomandat si nu voi recomanda niciodata lansete scumpe pescarilor care considera acest sport un hobby ... care au sub 40-50 partide pe an in care doar pescuiesc si nu ci cauta sa isi imbunatateasca rezultatele anterioare.
Daca ajungi in punctul in care pestele nu devine doar un motiv bun sa pisezi usturoi , ci devine confirmarea sau infirmarea tuturor "nimicurilor" ce puse cap la cap iti dau rezultatul partidei, atunci este momentul sa ridici stacheta si sa cauti altceva decat iti ofera Marketing-ul.