eu ma gandeam sa imbrac unul intr-o glazura de ghiata (evident cu carligul in gura ) si sa-l "prind" pe balta, cu hanoracul de ghiata pe el...Am cumparat din obor 2 kg de caras viu,poate rezista pana sambata
Cupa Carasu` Degerat editia 2015 Fundulea2
Moderator: sorinhc
Re: Cupa Carasu` Degerat editia 2015 Fundulea2
- Catalin Gurau
Catalin, asa ramane? Nu de alta dar eu fac cam 3 ore pe drum si nu imi sta in fire sa intarzii Mutumesc!!!Pai .. eu ziceam sa ne vedem pe la un 7 pe balta , pana la 7 juma tragerea la sorti , 9 start , 14 stop , 15 premiere (daca e cazul, adica e relativa treaba )Cata ai idee, o proiectie de orar pentru concurs? Cam pana la ce ora se intinde treaba?
WIN!
Neata ,AMR 4
Sent from my U8655-1 using Tapatalk 2
- catalin232
Asadar, ramane in felul urmator :
-7:00 intalnire
-7:00-8:00 tragere la sorti
-8:00-9:00 pregatire
-9:00 - 14:00 desasurare concurs
-14:00-15:00 premiere , aplauze si injuraturi
PS: Rog pe toti cei inscrisi in lista de participare precuim SI cei de pe lista de asteptare sa se prezinte. Toata lumea va participa, e mai bine sa suferi in masa !
-7:00 intalnire
-7:00-8:00 tragere la sorti
-8:00-9:00 pregatire
-9:00 - 14:00 desasurare concurs
-14:00-15:00 premiere , aplauze si injuraturi
PS: Rog pe toti cei inscrisi in lista de participare precuim SI cei de pe lista de asteptare sa se prezinte. Toata lumea va participa, e mai bine sa suferi in masa !
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Emisiuni Video
Neata,AMR 3
Am uitat sa intreb ,ceva caras se poate retine???
- sirbu mihai
Neata,AMR 3
Poti retine din aia care ii cumperi de la alimentara sau de la Obor
Nu se retine nimic, posibil sa nici nu ai ce
CS APS
Era normal o gluma
SALUT, ce-ti mai face carasu' ?Am cumparat din obor 2 kg de caras viu,poate rezista pana sambata
mai traieste ? sau... a degerat
News: Pe data de 26 februarie 2015, balta se va repopula cu 2 tone de crap romanesc.
News: Incepand cu data de 28 februarie, taxa va fi de: 50 lei/12h; 80 lei/24 h.
A marit pretul !!!!!!
News: Incepand cu data de 28 februarie, taxa va fi de: 50 lei/12h; 80 lei/24 h.
A marit pretul !!!!!!
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
- catalin232
Atentie ! ! !
Am vb cu Dl. Visan , nu putem pescui pe malul cu Cabana paznicilor deoarece sunt locuri rezervate din mos stramosi ... asa ca , vom tine concursul pe malul de pamant ( ca si anul trecut) . Drept urmare , incercati sa aveti bagajul la minim ( oricum nu o sa prindeti nimic, ce sens are sa luati detoate ) si , tot in acest repertoriu , juvelnicul de competitie ( cum suna asta ) il puteti lasa acasa.
Am rugamintea sa aveti la voi juvelnice care protejeaza cat de cat pestii , fara juvelnice de sarma sau din sfoara cu ochiu de 40 x 40 ( poate prindeti o rosioara si ar fi pacat sa pierdeti concursul ) , eventual , puteti folosi sac mare de crap ( nu ca ati prinde peste mare , dar e mai lung si va e mai usor sa il bagati in apa daca vreti sa il spalati ) .
Acestea fiind spuse , ne vedem Sambata pe balta la ora 7 fix ( chiar si mai devreme ) .
PS: Nu sunt admise obiecte contondente la acest concurs ! Catusele sunt, doar daca sunt invelite in blanita de iepure roz !
Am vb cu Dl. Visan , nu putem pescui pe malul cu Cabana paznicilor deoarece sunt locuri rezervate din mos stramosi ... asa ca , vom tine concursul pe malul de pamant ( ca si anul trecut) . Drept urmare , incercati sa aveti bagajul la minim ( oricum nu o sa prindeti nimic, ce sens are sa luati detoate ) si , tot in acest repertoriu , juvelnicul de competitie ( cum suna asta ) il puteti lasa acasa.
Am rugamintea sa aveti la voi juvelnice care protejeaza cat de cat pestii , fara juvelnice de sarma sau din sfoara cu ochiu de 40 x 40 ( poate prindeti o rosioara si ar fi pacat sa pierdeti concursul ) , eventual , puteti folosi sac mare de crap ( nu ca ati prinde peste mare , dar e mai lung si va e mai usor sa il bagati in apa daca vreti sa il spalati ) .
Acestea fiind spuse , ne vedem Sambata pe balta la ora 7 fix ( chiar si mai devreme ) .
PS: Nu sunt admise obiecte contondente la acest concurs ! Catusele sunt, doar daca sunt invelite in blanita de iepure roz !
Catalin Constantinescu
Emisiuni Video
Emisiuni Video
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”