@adrianlesan - pozele nu se vad direct in postare (trebuie selectat link-ul si apoi deschis in alta fereastra).
Cupa Carasu` Degerat editia 2015 Fundulea2
Moderator: sorinhc
-
Re: Cupa Carasu` Degerat editia 2015 Fundulea2
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
-
Nu ar fi trebuit. Inca nu sunt obisnuit cu trompeta asta de tapatalk
Trimis de pe al meu GT-I9305 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu GT-I9305 folosind Tapatalk
macroul...proaspat decongelat...sau proaspat adus cu un charter din Norvegia ?
asta e mai putin important, m-am simtit minunat, ciorba de burta a fost buna, Berea rece, mai mult ce sa-ti doresti...
asta e mai putin important, m-am simtit minunat, ciorba de burta a fost buna, Berea rece, mai mult ce sa-ti doresti...
- catalin232
Macroul a fost zburat din Norvegia, deci a fost proaspat . Eu l-am bagat vreo 2 ore la congelator nu sa il fac bocna , dar nu aveam lada frigorifica si nu voiam sa risc sa se strice... a fost doar "glazurat" putni .... ca si celilalti pesti dealtfelmacroul...proaspat decongelat...sau proaspat adus cu un charter din Norvegia ?
Eu sper ca toata lumea s-a simtit bine chiar daca pestele a fost , dupa cum preconizasem , aproape absent.... de pescuit am pescuit toti , de prins , doar cativa
PS: Avand in vedere ca anul acesta s-au dat toate cupele , am scapat teafar si nevatamat . Dl. Visan ne-a invitat si anul viitor , in aceeasi perioada , asa ca ... vaselina o pastrez .. cine stie ..
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Emisiuni Video
O iesire frumoasa,vremea a tinut cu noi.Felicitari participantilor si organizatorului.Cu siguranta vom revenii si la anul.
Sent from my U8655-1 using Tapatalk 2
Sent from my U8655-1 using Tapatalk 2
Dati si voi detalii, ce sunteti tacuti asa?
S-a prins, nu s-a prins? Daca s-a prins ce s-a prins? Si cat s-a prins?
S-a prins, nu s-a prins? Daca s-a prins ce s-a prins? Si cat s-a prins?
- sirbu mihai
Peste s-a prins, da' nu prea
S-a prins ciortan si caras, însă nu toată lumea a avut acest noroc, majoritatea nu au prins. A mers la libelula cu viermi. Ce sa zic, noroc chior cel puțin in cazul meu nu a fost nimic special, totul a ținut de localizarea peștelui. Din cauza vântului, era localizat in zona noastra . Am prins un singur ciortan la vreo 2,8 kg
S-a prins ciortan si caras, însă nu toată lumea a avut acest noroc, majoritatea nu au prins. A mers la libelula cu viermi. Ce sa zic, noroc chior cel puțin in cazul meu nu a fost nimic special, totul a ținut de localizarea peștelui. Din cauza vântului, era localizat in zona noastra . Am prins un singur ciortan la vreo 2,8 kg
CS APS
- sirbu mihai
Si încă ceva...peste s-a prins pe locurile 1,2,3,4,5 cu doua excepții. Catalin232 a prins un caras si CAI un ciortan. Cel puțin eu așa stiu.
CS APS
- catalin232
L-am rugat pe Claudiu sa posteze el clasamentl in pentru ca e pe lung si mie mi-a dat Sah Mat , nu am reusit sa il pun .
Scuze de intarziere ..... Inca putin ...
Scuze de intarziere ..... Inca putin ...
Catalin Constantinescu
Emisiuni Video
Emisiuni Video
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”