momeala se pune doar intepata in carlig, daca o pui mai sus pe fir poate fi interpretat.acul il poti ridica cu mei flotant sau cu viermi uscati de la haldorado.intreaba-l pe catalin cum e ca el a papat la un open o cutie de viermi flotanti si nu pentru ca era apa adanca ci pentru ca avea buruieni pe substrat...Am citit destul de atent regulamentul, dar nu am vazut asa ceva
din cate stiu eu, la apa adanca se foloseste curent struna de 1 m si peste
ce as vrea sa stiu eu, este daca pe fir, la o distanta oarecare de carlig se poate pune ceva plutitor, opritor, biluta, pop up, etc. pentru a ridica acul de pe substrat
Propunere desfasurare Campionat APS Feeder 2015 !
Moderator: sorinhc
-
Re: Propunere desfasurare Campionat APS Feeder 2015 !
cum adica ti-au ramas....Ionut a adunat tot....mi-au ramas de la carasu degeratu.
Sent from my U8655-1 using Tapatalk 2
i-a imbatat , pardon aditivat, cu palinca si ...a golit Apa Calda de peste
Ultima oară modificat Joi Mar 05, 2015 5:17 pm de către CISMAS, modificat de 2 ori în total.
Ionut, nu la momeala m-am referit, ci la un ceva, biluta de cauciuc, polistiren sau mai stiu eu ce, pus pe struna, la cativa cm de carlig pentru a ridica carligul de pe substratSAL !!! Nu ai voie decat cu momeli naturale RESPECT !!!Am citit destul de atent regulamentul, dar nu am vazut asa ceva
din cate stiu eu, la apa adanca se foloseste curent struna de 1 m si peste
ce as vrea sa stiu eu, este daca pe fir, la o distanta oarecare de carlig se poate pune ceva plutitor, opritor, biluta, pop up, etc. pentru a ridica acul de pe substrat
ar merge si cu mei sau orez expandat, dar sant cam mici sa ridice o boaba de porumb
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”