Salutare!
Voi cum preferati sa pescuiti cu Groundbait mult (kg) sau cu cantitati mari de aditiv (multe sticlute) in detrimentul primului ? (Preferati sa carati mult Groundbait sau mai putin si sa "bagati" mult aditiv)
Groundbait VS Aditivi.
Moderator: sorinhc
Groundbait VS Aditivi.
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
- catalin232
Re: Groundbait VS Aditivi.
Nu ai cum pune problema la modul la care ai pus-o tu . Aditivii sunt o sabie cu 2 taisuri .. te pot ajuta sau iti pot strica vadul . Totul depinde de situatie, cantitate, peste vizat etc.
Eu spre exemplu, folosesc aditivi in special in perioada rece a anului si pot spune ca folosesc cantitativ mai mult decat pe "apa calda". Odata ce se incalzeste afara, pestele se hraneste activ, rolul aditivului pentru partidele de zi cu zi este acela de a apela rapid pestele spre vad. Tocvmai de aceea folosesc in aceste situatii cantitati mici si de obicei doar primele 5-10 cosulete cu nada sau il amestec cu 0.5 kg de nada.
Eu spre exemplu, folosesc aditivi in special in perioada rece a anului si pot spune ca folosesc cantitativ mai mult decat pe "apa calda". Odata ce se incalzeste afara, pestele se hraneste activ, rolul aditivului pentru partidele de zi cu zi este acela de a apela rapid pestele spre vad. Tocvmai de aceea folosesc in aceste situatii cantitati mici si de obicei doar primele 5-10 cosulete cu nada sau il amestec cu 0.5 kg de nada.
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Emisiuni Video
Intrebare a "ticait" in capusor pt ca la unii vecini pescari ved cantitati mari de Ground iar la altii mai mici si sticlute ca la balamuc . Curiozitatea!
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
-
ca o completare a ceea ce a spus catalin, walter tamas si alti cativa pescari buni, nu folosesc aditivi in nada ci doar nada asa cum e facuta de producator.o fi bine...o fi rau...
Foloseste mai mult Ground decat in partide normale?ca o completare a ceea ce a spus catalin, walter tamas si alti cativa pescari buni, nu folosesc aditivi in nada ci doar nada asa cum e facuta de producator.o fi bine...o fi rau...
-
ca o completare a ceea ce a spus catalin, walter tamas si alti cativa pescari buni, nu folosesc aditivi in nada ci doar nada asa cum e facuta de producator.o fi bine...o fi rau...
Eu am 2-ua DVD-uri cu el ...unul la platica si unul la crap ....baga aditiv la greu in amandoua si lichid bsi praf
-
pai alea sunt in scop comercial, ce dome nu are o gramada de filme facute?el pescuieste ca in filmele alea? si-apoi nu eu sustin ca walter pescuieste fara aditivi ci el, tot intr-un film de-al lui.
- catalin232
Intrebare a "ticait" in capusor pt ca la unii vecini pescari ved cantitati mari de Ground iar la altii mai mici si sticlute ca la balamuc . Curiozitatea!
In priviinta cantitatilor mari de nada .. depinde unde le vezi ... Am spus in nenumarate randuri , cand vine vorba de pescuit la crap pe incinte de exemplu , acela este cel mai ieftin pescuit cu putinta in materie de nade si momeli. Poti face o zi intreaga cu 1 kg de nada sau 500gr micropelete pescuind la method. Daca te "enervezi" putin , pescuiesti cu 1 boaba flotanta si aia e momeala pe o zi intreaga. Asta ce spun eu este o situatie in care pestii nu fac fite, dar chiar si cand sunt fitosi , tot ieftin este pescuitul la crap.
Cand vine vorba de pescuit la Dunare sau poftim, la Sarulesti , acolo vorbim de la 2kg de nada in sus ... de cele mai multe ori insa , daca ai activitate intensa, treci si de 3 kg de nada. Exista situatii unde te mai ajuti de pamant ca si material de volum , dar nu este intotdeauna recomandat. Nu mai vorbesc aici de banii dati pentru nada vie
Despre aditivi, am spus mai sus , nu foilosesc in cantitati industriale dar nici nu ii neglijez ... nu prea ai cum
Catalin Constantinescu
Emisiuni Video
Emisiuni Video