Ps: Numele de Lucian il poarta multi, poti nominaliza si tu , adica poti scrie Lucian Fiat si vor sti toti la cine te referi. Nu cred ca deranjeaza pe cineva ca se vorbeste de el
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Moderator: sorinhc
Daca Albright a fost inventat de ingleji ( aceeiasi care inventara fidaru' ) eu imi manc basca ! Stiam ca erau unii cu pestisori artificiali de l-au clocit.Oricum nu conteaza e vun si cine doreste , e vine de stiut si folosit.
Ps: Numele de Lucian il poarta multi, poti nominaliza si tu , adica poti scrie Lucian Fiat si vor sti toti la cine te referi. Nu cred ca deranjeaza pe cineva ca se vorbeste de el.
O postare de ieri de pe: http://fishingandhuntingtv.com/ro/pescu ... arbon.html au inebunit toti odata cu nodurile.
Corect. Cel mai bun nod e cel mai rapid, comod si in care care ai incredere, fara sa te chinui prea mult. Cum a avut o replica un pescar mare de crap din Ro "Si daca fac acasa aceste noduri nu vreau sa pierd prea mult timp" si avea dreptate. Se aplica mai ales la noi care legam pe marginea apeinu se folosesc cele mai bune , ci cele mai "comode" .. sau ma rog.. cele cu, care te-ai obisnuit. Oricum , e bine ca se discuta , pentru ca asa apar informatiile.
Corect! si trebuie sustinut.Din tipul asta de dialog toti avem de castigat
Oricum, cred ca s-a inteles ideea , discutiile pe tema asta vor fi redundante. Albright e mai bun decat Uni ca asa zice lumea. Eu folosesc Double Uni ca nu mi-a dat rateuri. Cei care nu stiu niciunul din noduri este bine sa invete Albright.
Multumit ?
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 6 vizitatori