CAMPIONATUL APS LA FEEDER 2015
Moderator: sorinhc
-
Re: CAMPIONATUL APS LA FEEDER 2015
Adica cum "sfarsitul campionatului"? Ca abia a inceput.
MULTUMESC DIN SUFLET, tuturor participantilor pentru atmosfera creata in jurul concursului, multumec din suflet lui Vasile pentru tot ce a facut pana acum si sper ca si de aici incolo
Vasile, accept abaterile de la FIPS-CIPS in ce priveste organizarea, de exemplu :
- stand minim 15m, nu se poate, ar trebui 1km de conditii cat de cat egale
- un arbitru pentru fiecare concurrent si un arbitru sef de sector, ar fi aberant, cu doua consecinte, nu s-ar putea tine nici un concurs sau ar costa enorm
- interzicerea antrenamentului pe pista cu 15 zile inainte de concurs, dar nu prin dezinformare (anuntarea unei piste si desfasurarea pe alta)
e greu de acceptat abaterea de la FIPS-CIPS ca un concurent sa pescuiasca de doua ori pe acelasi sector, scuza cu caratul bagajelor nu tine, l-am vazut pe Mugurel G. carand cu stoicism bagaje grele de la un capat la celalalt
in incheiere va anunt ca sotia sponsorizeaza in continuare "penultimul "loc, in speranta ca pana la toamna sa-l castig si eu odata , orice alta sponsorizare este binevenita, de ex. locul 13
il astept pe Razvan sa sponsorizeze locul ocupat de mine cu o ciocolata cu chili, fara zahar (am diabet)
peste ani, cati or mai fi, sigur imi voi aminti de saritura perfecta in apa, drept in cap, fara valuri si stropi
Vasile, accept abaterile de la FIPS-CIPS in ce priveste organizarea, de exemplu :
- stand minim 15m, nu se poate, ar trebui 1km de conditii cat de cat egale
- un arbitru pentru fiecare concurrent si un arbitru sef de sector, ar fi aberant, cu doua consecinte, nu s-ar putea tine nici un concurs sau ar costa enorm
- interzicerea antrenamentului pe pista cu 15 zile inainte de concurs, dar nu prin dezinformare (anuntarea unei piste si desfasurarea pe alta)
e greu de acceptat abaterea de la FIPS-CIPS ca un concurent sa pescuiasca de doua ori pe acelasi sector, scuza cu caratul bagajelor nu tine, l-am vazut pe Mugurel G. carand cu stoicism bagaje grele de la un capat la celalalt
in incheiere va anunt ca sotia sponsorizeaza in continuare "penultimul "loc, in speranta ca pana la toamna sa-l castig si eu odata , orice alta sponsorizare este binevenita, de ex. locul 13
il astept pe Razvan sa sponsorizeze locul ocupat de mine cu o ciocolata cu chili, fara zahar (am diabet)
peste ani, cati or mai fi, sigur imi voi aminti de saritura perfecta in apa, drept in cap, fara valuri si stropi
- Razvan Pop
Festivitatea de premiere:
https://www.youtube.com/watch?v=513LQoan2Ds
https://www.youtube.com/watch?v=513LQoan2Ds
sper din tot sufletul sa continuam ...e pacat si e oarecum frustrant e prima mea participare ...si mi-a placut atmosfera . ! felicitari tuturor participantilor .
Asa cum am promis am revenit cu clasamentul, dar din pacate nu pot sal urc pe forum. Lam trimis lui Catalin sal urce el sus pe forum.
Si iata si clasamentul.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Multumesc de ajutor!
-
Glorie invingatorilor, onoare invinsilor!!!!Bravo.
SAL !!! Felicitari castigatorilor . RESPECT !!!
-
Flicitari tuturor participantiilor,ati reusit sa faceti ceva frumos,bravooo
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”