Oros, felicitari pentru rezultat. Te astept la viitoarele concursuri sa confirmi.
Mariane, inca o data ne-ai aratat ca esti omul care tace si face. Bravo.
Claudiu, eu am abordat o strategie la 180 grade de a ta, cu multe seminte pe vad si mai putina nada. Se pare ca nu a fost cea mai buna solutie.
CAMPIONATUL APS LA FEEDER 2015
Moderator: sorinhc
Re: CAMPIONATUL APS LA FEEDER 2015
Razvane putea fi una din zilele acelea cand pestele se hraneste vorace, si atunci poate stateau altfel lucrurile. Dar cunosti vorba aia intre feederisti, cum ca ce bagi in apa nu prea mai poti scoate, pe cand daca nu bagi de la inceput, poti sa mai recuperezi.De bagat am bagat ceva rama tocata si seminte pe un vad si vierme pe celalalt doar ca foarte putin fata de prima zi si cred eu putin fata de ceialalti. Dar adunat pe toata mansa cred ca au fost 100 de gr de seminte , 100 de gr de vierme congelat, si 100 gr british bread +cam 30 de rame medii tocate. As estima mai repede cate o ceasca din fiecare sa zic asa la 2 boluri de nada date pe tot concursul(inclusiv in nadirea de baza). Deci sa nu ramai cu impresia ca am dat nada simpla.Doar c am dat-o cu zgarcenie , si cam la al 2-lea al 3-lea cosulet asa. Asa cum discutam cu Catalin marti (desi atunci tinteam carasul), el abordase atunci varianta in care doar momeala din carlig sa miste , ca sa fie optiunea unui peste mofturos. Asa ca am sa ii multumesc lui pentru inspiratie cum si tie am sa iti multumesc inca o data pentru materialele pe care mi le-ai pus la dispozitie si care m-au ajutat la strategia de ieri.
si eu abia astept urmatoarea etapa ....eu unul nu cred ca am demonstrat nimic ......am baut ..am zis ca trag 2 ....asa a fost ....alah , buda si issus ...unul dintre ei m.a ajutat . va salut pe toti si m.am simtit foarte bine inconjurat de profesionisti ! gratarul a fost genial . respect !
cat despre tactica ....am folosit 1 litru de viermi in ambele manse atat oparit cat si viu + rama tocata ( cu mana ca nu am foarfeca) ....nada homemade fishmeal + haldorado cv cu ardei iute .....nu am putut trage o concluzie ...sunt mai confuz ca niciodata ...eu cred ca pe pozitiile mele am avut un mic avantaj din cauza finetei ....m.am riscat si am pescuit cu fir subtire si carlige mici ....obicei de la dunare ...nici nu am in trusa fire mai groase de 0.14 si nici carlige mai mari de 12
Bravo Alex ,esti foarte bun pe feeder.Fir intins in continuare ,cu siguranta vei avea rezultate bune.
Sent from my U8655-1 using Tapatalk 2
Sent from my U8655-1 using Tapatalk 2
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
merci frumos !
- Catalin Gurau
Super, felicitari castigatorilor, cand se "da drumul" la inscrierile pentru la anul?
Acum sper sa se tina toate etapele. Eu chiar mi-am propus sa vin la etapele de la Dunare..
Acum sper sa se tina toate etapele. Eu chiar mi-am propus sa vin la etapele de la Dunare..
WIN!
SAL !!! Te asteptam cu drag. RESPECT !!!Super, felicitari castigatorilor, cand se "da drumul" la inscrierile pentru la anul?
- RazvanFeeder
Si eu sper sa continuam campionatul, de-abia astept etapele de la Dunare
Ar fi pacat sa distrugem ce am construit in cativa ani, haideti sa lasam deoparte ambitiile personale, frustrarile si nemultumirile si sa vedem partea pozitiva a lucrurilor
Ar fi pacat sa distrugem ce am construit in cativa ani, haideti sa lasam deoparte ambitiile personale, frustrarile si nemultumirile si sa vedem partea pozitiva a lucrurilor
APS Feeder Club
Campionatul va continua, cu certitudine. toti ne dorim asta.
Am discutat cu primii 5 plasati la etapa despre nada, momeala si echipament.
Gasiti pe BLOG detalii- dati click aici.
Am discutat cu primii 5 plasati la etapa despre nada, momeala si echipament.
Gasiti pe BLOG detalii- dati click aici.
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”