CAMPIONATUL APS LA FEEDER 2015
Moderator: sorinhc
- Besliu aka Copilu
Re: CAMPIONATUL APS LA FEEDER 2015
Vin cu o propunere si bineinteles toata lumea sa fie de acord si nea Vasile . Propun la etapa de la polcesti sa puncteze doar platica si carasul si , sa nu puncteze crapul , tot rapitorul si sturionul . E doar o propunere ca nu vreau sa-mi sara lumea in cap. ar fi mai echilibrat concursul asa
Cu respect , Marian !
-
Vin cu o propunere si bineinteles toata lumea sa fie de acord si nea Vasile . Propun la etapa de la polcesti sa puncteze doar platica si carasul si , sa nu puncteze crapul , tot rapitorul si sturionul . E doar o propunere ca nu vreau sa-mi sara lumea in cap. ar fi mai echilibrat concursul asa
-
E greu,intr-adevar. Ma doare si acum mana. Catalin,muta tu postarile intr-un nou topic sa te felicitam asa cum se cuvine. Claudiu,l-am filmat pe Cata cu un crap in antrenament,zi-mi in pm cum sa-i trimit filmarea ca nu ma lasa nicicum. Are 2-3 minute.felicitari tuturor,
vad ca nimeni nu a prins sub 3 kg / mansa
asta inseamna ca toata lumea a prins ciortan ?
e greu sa faci 3kg numai din platicuta
Si pune si clasamentul sa-l descifrez si eu
p.s. am uitat... te rog
- catalin232
Am vorbit cu Stefan si putem face antrenament Vineri. Se poate campa pe pista.
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Emisiuni Video
Sa ramana nivel de propunereVin cu o propunere si bineinteles toata lumea sa fie de acord si nea Vasile . Propun la etapa de la polcesti sa puncteze doar platica si carasul si , sa nu puncteze crapul , tot rapitorul si sturionul . E doar o propunere ca nu vreau sa-mi sara lumea in cap. ar fi mai echilibrat concursul asa
Sent from my U8655-1 using Tapatalk 2
A zis ceva si de costurile antrenamentului?? ora de incepere si ora de terminare? nu de alta dar la concursul precedent nu nea mai lasat sa pescuim dupa antrenament si nici intre manse.Basca am platait antrenamentul cu 40 lei de persoana.Am vorbit cu Stefan si putem face antrenament Vineri. Se poate campa pe pista.
- catalin232
Si mai zici de altii ca sunt carcotasi ... stii bine ca orele de pescuit in timpul manselor si sau antrenamentului sunt reguli interioare.....dar pentru satisfactia ta personala, am intrebat si iata raspunsul concret :A zis ceva si de costurile antrenamentului?? ora de incepere si ora de terminare? nu de alta dar la concursul precedent nu nea mai lasat sa pescuim dupa antrenament si nici intre manse.Basca am platait antrenamentul cu 40 lei de persoana.Am vorbit cu Stefan si putem face antrenament Vineri. Se poate campa pe pista.
- Ziua de pescuit = 40 lei / persoana ( antrenament + manse , total 120 lei )
- NU se retine peste de niciun fel.
- Durata pescuitului atat in antrenament cat si in timpul concursului se va stabili de organizator DAR trebuie comunicata in prealabil ( orarul de desfasurare antrenament + manse trebuie comunicat lui Stefan)
- Se poate campa pe pista
- Seara, NUMAI cu acordul si instiintarea prealabila a administratiei se pot retine cateva bucati de peste pentru un gratar.
PS: O rugaminte catre organizator si participantii la Campionatul APS din partea lui Stefan : " Pot participa si eu la etapa aceasta? "
Asteapta un raspuns, eu unul sunt mai mult decat incantat sa il am ca si concurent, mai ales ca face eforturi pentru a ne ajutat pe latura a tot ceea ce inseamna pescuit la feeder pe Sarulesti.
Catalin Constantinescu
Emisiuni Video
Emisiuni Video
PS: O rugaminte catre organizator si participantii la Campionatul APS din partea lui Stefan : " Pot participa si eu la etapa aceasta? "
Asteapta un raspuns, eu unul sunt mai mult decat incantat sa il am ca si concurent, mai ales ca face eforturi pentru a ne ajutat pe latura a tot ceea ce inseamna pescuit la feeder pe Sarulesti.
Eu cred ca participarea lui Stefan ,ar fi un castig pentru noi toti!!!
Eu cred ca participarea lui Stefan ,ar fi un castig pentru noi toti!!!
- Razvan Pop
Eu sunt de acord cu propunerea lui Marian Besliu, sa nu puncteze crapul sau ciortanul.
Pescuitul intre manse ar trebui sa fie interzis, nu este corect sa continui nadirea unui stand in detrimentul celorlalte. Asta pe langa eventualele teste pe care poti sa le faci, teste pe care nu le-ai putut face in timpul antrenamentului oficial.
Pescuitul intre manse ar trebui sa fie interzis, nu este corect sa continui nadirea unui stand in detrimentul celorlalte. Asta pe langa eventualele teste pe care poti sa le faci, teste pe care nu le-ai putut face in timpul antrenamentului oficial.
- sirbu mihai
Razvan,
Ai grija ce iti doresti Poate ai parte doar de crapi
Ai grija ce iti doresti Poate ai parte doar de crapi
CS APS
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”