Salutare dependenti !
Din ciclul "Cum merge balta" si aproape a venit vara deschid topicul pt aceasta balta Facau cu pareri din/pentru 2015.
"Mergeti din Bucuresti spre Alexandria (E70), trecetio de Mihailesti apoi urmeaza Gorneni unde faceti dreapta spre Facau (aprox. 2 km). In satul Facau se face dreapta pe a treia strada , se ajunge la balta Facau."
"taxa este de 150 Ron / 12h si se pot retine maxim 5 kg de peste"
Cum a mers balta anii trecuti ? Merita cei 150 ron ?
Balta Facau – Gr
Moderator: sorinhc
Balta Facau – Gr
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
Re: Balta Facau – Gr
la banii astia ma duc pe moara vlasiei unde chiar prind crapi mari . am fost o data anul trecut si am prins 4-5 carasei si am scapat un ciortan la vreo 3 kg singua trasatura pe lanseta . niste colegi au fost de mai multe ori si nu prea au prins ceva deosebit . o singura data o captura notabila, un somn la 5-6 kg. la banii astia sunt balti chiar bune unde se prinde si peste. poate o sa se schimbe ceva anul asta daca se populeaza , altfel balta este frumoasa cu stuf mult dar drumul vai de el, daca ploua e belea. parerea mea este ca este prea scumpa balta pentru ce ofera!
Multumim de raspuns @hannibal !
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
-
Balta a fost scumpa tot timpul. Eu as spune ca nejustificat. Am incercat cu ani in urma dar era plina de iarba. Din cate am inteles la vremea aia de la paznici era mai mult cautata pentru stiuca. La crap ziceau ca merge doar la plantat. Parea destul de sălbatică pe vremea aia. Nu stiu cum mai arata acum, dar sugur nu merita banii. Daca vrei in zona aia neaparat eu iti recomand Comoara Pescatilor, fosta Balaria 1. Am fost de cateva ori anul trecut si pentru mine a fost ok. Taxa era 100 pt 5 kg crap si caras fara limita. Carasul brichetar, dar ai recital la crap. Vezi ca au pagina pe Facebook pentru detalii.
- catalin232
Pe Facau se merge doar pentru ca este salbaticiune si , daca ai bulan, mai te nimeresti in perioade in care mananca nenea Carasu` . Dar bucati frumoase .. intre 600gr si 2kg ... cel putin pentru mine asta era atractia pe Facau si vorbesc de ani buni in urma. Mai ai si locuri cu umbra , mai da o ploaie de nu mai iesi vreo 2-3 zile , dar e frumos.
Adevarat este si ca taxa este mult prea mare pentru ce are de oferit balta, adica pentru peisaj si "oportunitatea" de a prinde un caras frumos, parca e prea mult 100 lei . Se mai dadea la pace cu paznicul mai ales cand mergeam in 2 persoane si nu aveam decat cate 1 bat de fiecare , dar asta nu era o regula. La 50 lei parca mai merita vizitata , dar 100 sa dai singur .. nu prea !
Adevarat este si ca taxa este mult prea mare pentru ce are de oferit balta, adica pentru peisaj si "oportunitatea" de a prinde un caras frumos, parca e prea mult 100 lei . Se mai dadea la pace cu paznicul mai ales cand mergeam in 2 persoane si nu aveam decat cate 1 bat de fiecare , dar asta nu era o regula. La 50 lei parca mai merita vizitata , dar 100 sa dai singur .. nu prea !
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Mai ai si locuri cu umbra
Sa stii ca de multe ori am ales locuri/balti care au asa ceva in detrimentul altor factori .
La 50 lei parca mai merita vizitata
Corect!
Si eu zic pas !dar 100 sa dai singur .. nu prea !
Balta a fost 'electrocutata " de paznicul baltii (acum in cercetari, poate deja condamnat si pentru impuscarea multor caprioare) si de catre smecherii din zona. In toamna a fost navodita, in primavara iar si apoi cineva din 'conducere" spunea ca au bagat 7 to de caras. Balta nu prea mai are exemplare mari, doar ce a mai scapat prin gropane.Taxa era 100/12 ore si 15o/24.
Multumim @tzumpa. Deaceea avem nevoie de o diversificare a topicurilor si de o participare in numar cat mai mare la aceast "newsletter" la zi! Actual! Asta daca se vrea, de promovat nu se promoveaza din pacate, se vorbeste doar in grupuri restranse.Balta a fost 'electrocutata " de paznicul baltii (acum in cercetari, poate deja condamnat si pentru impuscarea multor caprioare) si de catre smecherii din zona. In toamna a fost navodita, in primavara iar si apoi cineva din 'conducere" spunea ca au bagat 7 to de caras. Balta nu prea mai are exemplare mari, doar ce a mai scapat prin gropane.Taxa era 100/12 ore si 15o/24.
Multumim de update !
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.