Jos palaria pt rezultat domnu Cismas.La mai mare si sa ne vedem sanatosi pe Dunare.
Sent from my U8655-1 using Tapatalk 2
CAMPIONATUL APS LA FEEDER 2015
Moderator: sorinhc
Re: CAMPIONATUL APS LA FEEDER 2015
se mai intampla cateodata sa...cureti pusca si sa vorbesti prostii...
da mihai ... a fost strans ....intre mine si primul loc au fost doar 10 000 de grame .....a fost ....pfoai .......cand te gandesti ca 10 crapi daca imi intrau .... ...dar ...nada si-a facut defectul ....
-
da mihai ... a fost strans ....intre mine si primul loc au fost doar 10 000 de grame .....a fost ....pfoai .......cand te gandesti ca 10 crapi daca imi intrau .... ...dar ...nada si-a facut defectul ....
-
Felicitari castigatorilor!!! Sa ne revedem sanatosi la urmatoarea etapa!!!
-
Felicitari tuturor !!
Felicitari castigatorilor !!!
"Tinerele sperante" au confirmat !!!!!!!
Eu cu Marian B. ar trebui sa mai spunem cate o rugaciune ...sa ne mai spovedim, ca asa poate mai scapam de pacate si de locul 4 si 5 ....parca a fost reeditat concursul de la Green Baits...
Felicitari castigatorilor !!!
"Tinerele sperante" au confirmat !!!!!!!
Eu cu Marian B. ar trebui sa mai spunem cate o rugaciune ...sa ne mai spovedim, ca asa poate mai scapam de pacate si de locul 4 si 5 ....parca a fost reeditat concursul de la Green Baits...
- catalin232
Mariane , cand mergeti la Biserica sa ma luati si pe mine ma . Eu macar am satisfactia ca am pescuit in antrenamente pe cap de sector stiam eu de ce merg acolo . Si unde mai pui ca atunci cand am scos bilele pentru cei absenti, prima scoasa a foste 1 .
Jur ca nu ma mai ating de bile
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
-
he he..normal.. totdeauna e mai placut sa se joace altcineva cu bilele tale...Mariane , cand mergeti la Biserica sa ma luati si pe mine ma . Eu macar am satisfactia ca am pescuit in antrenamente pe cap de sector stiam eu de ce merg acolo . Si unde mai pui ca atunci cand am scos bilele pentru cei absenti, prima scoasa a foste 1 .
Salut ,felicitari tuturor pentru rezulate. Imi cer scuze ca nu am putut ajunge la mansa 2, din pacate ma tras curentul foarte tare la ochiul drept ,felicitari inca o data tuturor .Multumesc!
Au mai jurat si alti Cataline dar degeaba, nu s-au putut abtine.....Mariane , cand mergeti la Biserica sa ma luati si pe mine ma . Eu macar am satisfactia ca am pescuit in antrenamente pe cap de sector stiam eu de ce merg acolo . Si unde mai pui ca atunci cand am scos bilele pentru cei absenti, prima scoasa a foste 1 .
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”