Recursul Etapei Campionat APS Polcesti 23-24 Mai 2015

Competiția vârfurilor colorate

Moderator: sorinhc

ticairlandezu

Re: Recursul Etapei Campionat APS Polcesti 23-24 Mai 2015

Mesajde ticairlandezu » Lun Iun 01, 2015 10:53 am

Besliu pune-ti pansament pe splina ca urmeaza alta portie de ras :lol:

@catalin232
La finele zilei mi-am facut strategia pentru prima mansa :...

Lumineaza-ma boss, adik te-ai antrenat singur "singurel" pe capat de sector si ti-ai facut STRATEGIA (de pe cap de stand)pentru oriunde ai cadea in urmatoarea mansa :shock: :shock: :shock:
Sefu...in cazul asta nu ma surprinde rezultatul dumneavoastra ;) ...as putea spune ca e chiar decent :lol: :lol: :twisted: :mrgreen:

catalin232

Mesajde catalin232 » Mar Iun 02, 2015 8:00 am

Besliu pune-ti pansament pe splina ca urmeaza alta portie de ras :lol:

@catalin232
La finele zilei mi-am facut strategia pentru prima mansa :...

Lumineaza-ma boss, adik te-ai antrenat singur "singurel" pe capat de sector si ti-ai facut STRATEGIA (de pe cap de stand)pentru oriunde ai cadea in urmatoarea mansa :shock: :shock: :shock:
Sefu...in cazul asta nu ma surprinde rezultatul dumneavoastra ;) ...as putea spune ca e chiar decent :lol: :lol: :twisted: :mrgreen:
Of Doamne' e greu cu tine nenea Tica. Uiti ca am mai pescuit vreo 3 zile acolo , am si castigat un concurs si nu am pscuit niciodata in alea 3 zile pe cap de sector sau macar aproape.

Ceea ce a fost diferit fata de concursul precedent, dupa cu ti-am zis si pe Skype, a fost faptul ca , crapul statea pe vad si nu erau putini. La concursul precedent am avut 7 prezentari in 3 zile , din care 3 au fost in mal si 4 au fost pe larg.

La antrenamentul pentru APS , am avut 6 crapi si toti au foat in mal , cu prezentari destul de rapide , asadar , era pe vad , ramanea pe vad , puteai sa capitalizezi pe el . Pestele din larg nu se schimbase , era acelas .

De aceea am decis sa merg in conctinuare pe 2 vaduri si sa scot macar un monstrulet , mai adauga aici si faptul ca in prima zi , in stanga si dreapta mea a intrat peste destul de tarziu si mai apoi , nu exista pescar care sa aiba ritm, se prindea sporadic , asa ca , orice crap de 4 kg dupa 3 ore de pescuit te scotea direct in fata, dupa aceaa puteai sa pescuiesti linistit dupa ce pica.

Asadar , am riscat pentru ceva ce a mers in 2 manse diferite si avea sanse foarte mari sa mearga si acum . Dar...pescuitul nu e chiar stiinta exacta , locurile trase au fost de toata jena si asta s-a vazut.

Chiar daca mergeam in prima zi cum am mers in ziua a 2-a , sunt sigur ca nu vedeam podium si scuze daca pe mine nu ma intereseaza un rezultat "decent" ci ma intereseaza prima pozitie :) . Pentru asta am riscat si am pierdut.

Tocmai de aceea am si spus ca nu regret nimic din cele intamplate , a fost un plan bun , a esuat , dar mi-am oferit cea mai buna sansa de a castiga concursul.

Cu toate ca , uitandu-te de rezultate si cantitati ai spune ca peste a fost destul de mult, ei bine a diferit enorm , in sensul ca s-au facut diferente la talia pestilor si carasul care era un peste bonus ( ma refer la caras mare) a atarnat foarte mult in ecuatie.

Dupa cum am mai spus, pe mine nu ma tine suficient de mult bulanul sa pescuiesc dupa ce pica si sa sper ca imi da si peste mare , niciodata nu a fost asa ...intotdeauna a trebuit sa muncesc sa imi sara ochii sau sa risc ;) .

Besliu aka Copilu

Mesajde Besliu aka Copilu » Joi Iun 04, 2015 9:19 pm

mai lasati-ma odata sa rad :lol: :lol: :lol: :lol:
Cu respect , Marian !

Besliu aka Copilu

Mesajde Besliu aka Copilu » Joi Iun 04, 2015 9:34 pm

mai nea Tica ce atent esti la detalii :D ! sef Cata nu te supara pe noi , mai glumim si noi pe aci , stii foarte bine ca esti partenerul meu de suferita in sector :lol: :lol: :lol: 2 concursuri la rand , in toate mansele te-am avut pe cap ! ESTI CA RAIA !! numai scapa omu de tine :lol: :lol: :lol:
Cu respect , Marian !

catalin232

Mesajde catalin232 » Vin Iun 05, 2015 7:15 am

mai nea Tica ce atent esti la detalii :D ! sef Cata nu te supara pe noi , mai glumim si noi pe aci , stii foarte bine ca esti partenerul meu de suferita in sector :lol: :lol: :lol: 2 concursuri la rand , in toate mansele te-am avut pe cap ! ESTI CA RAIA !! numai scapa omu de tine :lol: :lol: :lol:

Da ti-a trecut vreodata prin cap ca raia ai fi tu ? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nu pun ma la inima , imi place cand e cu tepusa in mana si te trage de maneca ;) . Te pune pe ganduri ;)

ticairlandezu

Mesajde ticairlandezu » Lun Iun 08, 2015 1:03 pm

Si ca sa vezi cat te iubesc :lol: ...am studiat si clasamentul dupa doua etape ;) ...concluzia : daca aveai o strategie corecta si un antrenament adecvat ...in loc sa fi pe locul 2 !!!si sa-i sufli la Bestiu in ceafa ;) :lol: ...asa "scuipa" Besliu seminte...de la balcon(ca sa spun asa, cu scuzele de rigoare pentru comparatie...dar n-am gasit alta rima!!!)) :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

catalin232

Mesajde catalin232 » Lun Iun 08, 2015 3:33 pm

E timp nenea Tica .....si daca lucrurile merg bine , Polcestiul o sa fie eradicat :)uncteaza 4 din 5 etape. E adevarat ca era locul in care sa punctezi bine , dar ...nu am obtinut nimic usor in viata , nu inteleg cum ar fi altfel acum :)

ticairlandezu

Mesajde ticairlandezu » Mar Iun 09, 2015 9:13 am

E timp nenea Tica .....si daca lucrurile merg bine , Polcestiul o sa fie eradicat :)uncteaza 4 din 5 etape. E adevarat ca era locul in care sa punctezi bine , dar ...nu am obtinut nimic usor in viata , nu inteleg cum ar fi altfel acum :)

Sa ajute Dumnezeu ;)

p.s. Besliu-le iti tin pumnii :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

manaila florentin

Mesajde manaila florentin » Mar Iun 09, 2015 10:31 am

sarulestiul era una din favoritele mele dar nu am putut ajunge.stau in dubii daca sa continui campionatul, nu pentru clasament ci pentru sanatate.oricum urmeaza 2 etape de Dunare si acolo ma descurc bine...dar mai e si Magura 9 care e cam loterie.lipsind de la o etapa n-am cum sa anulez un rezultat prost.

Besliu aka Copilu

Mesajde Besliu aka Copilu » Sâm Iun 13, 2015 6:39 pm

Sa ajute Dumnezeu ;)

p.s. Besliu-le iti tin pumnii :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: Multumesc ! :lol:
Cu respect , Marian !

Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”