CAMPIONATUL APS LA FEEDER 2015
Moderator: sorinhc
Re: CAMPIONATUL APS LA FEEDER 2015
Super poze! Multumim Florentin &Brigada Braila!
Pentru etapa de la Cochirleni pentru cei ce doresc pot sa asigur transportul tur-retur in numar limitat de locuri.
Plecare Vineri dimineata,retur duminica. Cost=55 ron.
Contact 0722508032 Bebe.
Plecare Vineri dimineata,retur duminica. Cost=55 ron.
Contact 0722508032 Bebe.
- Besliu aka Copilu
Cheltuielile pentru etapa de la Cochirleni sunt in suma de 350 lei+ contravaloarea a 3 role de banda alb/rosie pentru delimitarea standurilor (asta daca nu sponsorizeaza Radu cu banda).
- catalin232
Ca tot veni vorba de etapa , ii rog pe cei care au posibilitatea de a ajunge vineri dimineata ( cat mai devreme 3:00-5:00 ) sa o faca. Este foarte aglomerata zona si trebuie sa facem standurile cu noaptea in cap. O sa incerc sa ajung eu si Marian Ionescu undeva pe joi Noapte . Ar fi genial daca ar mai ajunge cineva , nu de alta , dar daca iese cu scandal , parca e mai frumos sa luam o rezerva de 4 la Urgenta decat una de 2 ... in 4 putem juca o septica pe echipe de vis !
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Am rezolvat cu banda alb/rosie, avem doua role de 200 metri sponsorizare de la Radu.
- Besliu aka Copilu
SAL !!! Rosu cu albastru nu ai nu prea sufar culorile astea rosu-alb mai ales ca in seara asta joaca o echipa mare RESPECT !!!
-
Din pacate, ieri m-am taiat rau la mana dreapta.
Trebuie sa ma pansez zilnic, vreme de vreo doua saptamani. Chiar daca rezolv cumva cu pansamentul, nu pot utiliza mana.
Nu pot merge la Cochirleni.
Imi pare foarte rau.
Daca doriti sa luati vermorelul, generatorul si instalatia de lumini, va rog, sunati-l pe dl.Mihai Sandu, 0745103864.
Trebuie sa ma pansez zilnic, vreme de vreo doua saptamani. Chiar daca rezolv cumva cu pansamentul, nu pot utiliza mana.
Nu pot merge la Cochirleni.
Imi pare foarte rau.
Daca doriti sa luati vermorelul, generatorul si instalatia de lumini, va rog, sunati-l pe dl.Mihai Sandu, 0745103864.
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”