va rog sa ma ajutati in alegerea unei lansete de feeder + mulineta , lanseta de 3.90 (in 3 tronsoane ptr masina ) buget max 900 lei lanseta va fi folosita la balti , iazuri , rauri ( suceava , siret) , pentru crap caras .....
va multumesc , fir intins
recomndare lanseta feeder 3.90
Moderator: sorinhc
Re: recomndare lanseta feeder 3.90
Daiwa Harrier de 13 picioare (397lei) si Daiwa whisker 3012 (435lei) si iti raman bani de fir. Din pacate niciuna nu e pe stoc acum, si ma indoiesc ca le gasesti prin romania. Cu toate astea ar fi combo-ul pe care l-as cumpara personal daca as avea bugetul tau. De fapt posed comb-ul acesta deja , mulineta de ani buni, iar lanseta de vreo 6-7 saptamani insa am scos-o pe doripesco, dunare, am dat afara crap mare cu ea, e o placere . In banii ei gasesc lanseta ca fiind excelenta, mulineta asemenea.
- Tiby Baschet
Subscriu la ce spune catalin. Daiwa harrier este excelenta
-
Si Catalun ce spune? Ca la mine nu scrie.Subscriu la ce spune catalin. Daiwa harrier este excelenta
- catalin232
Catalin nu a spus nimic . Iti merge bine ecranul , nu e defectSi Catalun ce spune? Ca la mine nu scrie.Subscriu la ce spune catalin. Daiwa harrier este excelenta
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Emisiuni Video
- Tiby Baschet
Si Catalin ce spune? Ca la mine nu scrie.Subscriu la ce spune catalin. Daiwa harrier este excelenta
Oops ))). Scuze , am vazut poza rosie, nu am mai citit sus "admin" ))
Mea culpa
pana la urma ce sa cumpar ? ce exista in stoc? ce sfaturi imi dati va rog frumos
fir intins
fir intins
- Tiby Baschet
Daiwa harrier! Nu te grabi cu achizitile, vorbeste cu CC sa iti aduca una. Asteapta daca nu e pe stoc
multumesc frumos pentru sfat
- catalin232
Salut,
Depinde foarte mult ce inseamna pentru tine pescuit pe rauri , adica ce greutate a cosuletelor vei folosi. Desi Harrier-ul este o lanseta mai universala , area si ea limitele ei , adica eu recomand cosulete de pana la 60 + nada pentru un pescuit lejer cu aceasta lanseta. Duce si mai mult aruncat din cumpana , dar , cum spuneam, fac referire la un pescuit lejer.
Este destul de greu sa impaci pescuitul pe rau cu pescuitul pe balta si daca mai bagi in ecuatie si pestele mic , atunci devine spre imposibil.... Nu vreau sa contrazic pe cei care au scris mai sus , dar in bugetul respectiv , bat + mulineta este greu sa le impaci. In general , o lanseta versatila , de buna calitate, ce poate fi folosita mai mult decat decent in toate situatiile descrise de tine, se inverate undeva la 7-800 lei . Asta inseamna ca nu iti vor ramane bani de mulineta.
Daca esti dispus sa faci un compromis, te poti orienta catre lansete de tipul Daiwa Aqualite 3.90m si 120gr , care este la 350 lei si poti sa iti cumperi si o mulineta decenta.
Din cate ma cunosc oamenii , sunt cam ultima persoana dispusa la compromisuri , asa ca sfatul meu ar fi sa iti cumperi ori un bat ori o mulineta buna in banii de care dispui. In prima faza o sa ti se para "snobism" dar la banii aia iti vei cumpara ceva foarte calitativ care te va servi multi ani , iti va face placere sa pescuiesti cu produsul respectiv si vei economisi si bani intrucat nu vei fi tentat sa il vinzi in pierdere dorind un upgrade.
In mod evident, banii sunt la tine in buzunar, esti stapan pe ei , poti face ce vrei cu ei , nu iti poate impune nimeni nimic, dar cat timp ai dorit un sfat, ceea ce scrie mai sus este recomandarea mea.
Depinde foarte mult ce inseamna pentru tine pescuit pe rauri , adica ce greutate a cosuletelor vei folosi. Desi Harrier-ul este o lanseta mai universala , area si ea limitele ei , adica eu recomand cosulete de pana la 60 + nada pentru un pescuit lejer cu aceasta lanseta. Duce si mai mult aruncat din cumpana , dar , cum spuneam, fac referire la un pescuit lejer.
Este destul de greu sa impaci pescuitul pe rau cu pescuitul pe balta si daca mai bagi in ecuatie si pestele mic , atunci devine spre imposibil.... Nu vreau sa contrazic pe cei care au scris mai sus , dar in bugetul respectiv , bat + mulineta este greu sa le impaci. In general , o lanseta versatila , de buna calitate, ce poate fi folosita mai mult decat decent in toate situatiile descrise de tine, se inverate undeva la 7-800 lei . Asta inseamna ca nu iti vor ramane bani de mulineta.
Daca esti dispus sa faci un compromis, te poti orienta catre lansete de tipul Daiwa Aqualite 3.90m si 120gr , care este la 350 lei si poti sa iti cumperi si o mulineta decenta.
Din cate ma cunosc oamenii , sunt cam ultima persoana dispusa la compromisuri , asa ca sfatul meu ar fi sa iti cumperi ori un bat ori o mulineta buna in banii de care dispui. In prima faza o sa ti se para "snobism" dar la banii aia iti vei cumpara ceva foarte calitativ care te va servi multi ani , iti va face placere sa pescuiesti cu produsul respectiv si vei economisi si bani intrucat nu vei fi tentat sa il vinzi in pierdere dorind un upgrade.
In mod evident, banii sunt la tine in buzunar, esti stapan pe ei , poti face ce vrei cu ei , nu iti poate impune nimeni nimic, dar cat timp ai dorit un sfat, ceea ce scrie mai sus este recomandarea mea.
Catalin Constantinescu
Emisiuni Video
Emisiuni Video
Înapoi la “Echipament si accesorii”