Finala FEEDER 2015 " Varsolt"
Moderator: sorinhc
-
Re: Recursul etapei Cochirleni 2015 - campionat APS.
Ati auzit de "minunea lumii"...Catalin pe locul 4 in finala nationala. ..felicitari Maestreee ...si la mai mare
- RazvanFeeder
Bravo Catalin, o performanta de exceptie....anul viitor cred ca iti meriti locul in echipa nationalaAti auzit de "minunea lumii"...Catalin pe locul 4 in finala nationala. ..felicitari Maestreee ...si la mai mare
Felicitari si lui Vasile care s-a batut pentru un loc mai bun in clasament.
APS Feeder Club
E un rezultat excelent, si o confirmare a valorii sale ca pescar. Bravo Catalin!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Finala FEEDER 2015 " Varsolt"
Trimis de pe al meu SM-T210 folosind Tapatalk
Re: Finala FEEDER 2015 " Varsolt"
Felicitari participantilor si organizatorului!!!!Felicitari castigatorilor!!!!
Re: Finala FEEDER 2015
SAL !!! Bravo Cata felicitari si la mai mare. Felicitari si castigatorilor RESPECT !!!
bravo Catalin, bravo Vasile, locuri foarte bune in competititie cu cei din Vest
La anul cand organizarea va fi cu totul alta, adevarata competititie, bazata pe calificari , nu pe "inscriere" si cu antrenamentul din campionatul APS, visam la un loc pe podium....
apropo de competitite cu calificari, IONUT,n-o sa mai ai incotro,....la finala cu tine....
La anul cand organizarea va fi cu totul alta, adevarata competititie, bazata pe calificari , nu pe "inscriere" si cu antrenamentul din campionatul APS, visam la un loc pe podium....
apropo de competitite cu calificari, IONUT,n-o sa mai ai incotro,....la finala cu tine....
SAL !!! Lansam tinerele sperante SPER la anu Om vedea ce se intampla cu calificarile astea. RESPECT !!!bravo Catalin, bravo Vasile, locuri foarte bune in competititie cu cei din Vest
trimitem si tinere sperante, il trimitem si pe OROS la finala, s-a vazut la Greaca ca daca are treaba si nu are timp sa faca focul, e foarte bun
peste 2-3 ani cand o sa dau in "MINTEA COPIILOR", ma bag si eu la tinere sperante...
PS. scuze pentru cum am "caligrafiat" cuvantul "COMPETITIE"
peste 2-3 ani cand o sa dau in "MINTEA COPIILOR", ma bag si eu la tinere sperante...
PS. scuze pentru cum am "caligrafiat" cuvantul "COMPETITIE"
-
Bravo Catalin felicitari !!!!
Felicitari tuturor participantiilor !
Felicitari tuturor participantiilor !
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”