Finala FEEDER 2015 " Varsolt"

Competiția vârfurilor colorate

Moderator: sorinhc

catalin232

Re: Finala FEEDER 2015

Mesajde catalin232 » Joi Aug 06, 2015 1:21 pm

Felicitari Cata, sant convins ca la anul nu o sa faci de ras Romania ( implicit APS-ul )
apropo de...la anul...Ionut(CAI), nu o sa mai ai incotro, o sa te califici pentru finala si cine stie (eu cred ca da), mai bagam niste "sange proaspat"
asa cu inscrieri...el e mai timid :lol: :lol: :lol: si nu s-a bagat
Cata, ca viitor organizator al calificarilor, sa fi sigur ca tot APS-ul (mai multi ca la Greaca) se va prezenta pentru a cotiza pentru echipa nationala
sa fie intr-un ceas bun! :D :D :D
Stiu bine ca greul de acum incepe si la ce oameni sunt in spate cred eu ca sunt create premizele pentru un loc onorabil.

Partea trista insa este cu organizarea .. ce s-a discutat la Sibiu in iarna nu mai este valabil , ca de obicei, tipic romanesc si s-a venit cu alta varianta la Sedinta Tehnica de la Varsolt , varianta cu, care eu personal nu am fost de acord.

Nu vreau sa tulbur apele acum , asteptam sa vedem o decizie finala si pe urma putem dezbate subiectul , insa un lucru este cert : desfasurarea pe zona a calificarilor pentru finala din 2016 a murit :( . R.I.P

CISMAS

Mesajde CISMAS » Joi Aug 06, 2015 1:36 pm

si atunci ce facem ? il asteptam(rugam) pe FANE sa ne organizeze ? :twisted: :twisted: :twisted:

catalin232

Mesajde catalin232 » Joi Aug 06, 2015 1:41 pm

si atunci ce facem ? il asteptam(rugam) pe FANE sa ne organizeze ? :twisted: :twisted: :twisted:
Nu putem face altceva deca sa asteptam o decizie. Apoi vedem ce , cum si cat se poate face... asta daca se mai poate face ceva ... pana atunci ... ne vedem de pescuit , ca oricum nu mai este in mainile noastre.

CISMAS

Mesajde CISMAS » Joi Aug 06, 2015 1:59 pm

nu de alta, dar asa, cu calificari aici in zona, il propulsam si pe Ionut in finala, asa cu inscrieri si finala in fieful altora, nu cred ca o sa se inscrie si e pacat

PS. daca deplasarea la Sibiu a fost un bluf, ar trebui inapoiati banii cheltuiti cu acea deplasare
ti minte ce tam-tam s-a facut ca nu a fost dispusa lumea la acea deplasare, e clar ca stiau ca e degeaba

catalin232

Mesajde catalin232 » Joi Aug 06, 2015 2:10 pm

nu de alta, dar asa, cu calificari aici in zona, il propulsam si pe Ionut in finala, asa cu inscrieri si finala in fieful altora, nu cred ca o sa se inscrie si e pacat

PS. daca deplasarea la Sibiu a fost un bluf, ar trebui inapoiati banii cheltuiti cu acea deplasare
ti minte ce tam-tam s-a facut ca nu a fost dispusa lumea la acea deplasare, e clar ca stiau ca e degeaba
La Ionut nu cred ca se pune problema de fieful lui sau al altora. E ca si mine .. pescuieste oriunde , cu oricine. Toata treaba este sa isi doreasca el sa mearga, dar din cate stiu , il trage Dunarea innapoi , i s-a cam luat de concursuri :D

CISMAS

Mesajde CISMAS » Joi Aug 06, 2015 2:15 pm

pai una din locatiile propuse era si Dunarea pe undeva prin zona unde-si face Luci filmuletele, ai vazut cat peste e pe acolo...fara numar....fara numar :lol: :lol: :lol:
sau vine Petrisor la Galdau...fara obleti...

RazvanFeeder

Re: Recursul etapei Cochirleni 2015 - campionat APS.

Mesajde RazvanFeeder » Joi Aug 06, 2015 10:52 pm

Ati auzit de "minunea lumii"...Catalin pe locul 4 in finala nationala. ..felicitari Maestreee :lol: :lol: ...si la mai mare ;)
Bravo Catalin, o performanta de exceptie....anul viitor cred ca iti meriti locul in echipa nationala :)
Felicitari si lui Vasile care s-a batut pentru un loc mai bun in clasament.
Ehe... se ingroasa gluma- se pare ca am fost primul care ti-am ghicit viitorul....."hai la baba sa-ti dea in ghioc pentru Serbia! :lol: :lol: :lol:
Dai si tu o bere la etapa de la Magura 9 si te-ai achitat, sa nu spui ca nu sunt ieftin! :mrgreen:

Sper sa pot sa merg cu voi sa va sutin la Mondialele din 2016 ca oricum am delegatii la Zajecar (Gorenje) :)
APS Feeder Club

catalin232

Re: Recursul etapei Cochirleni 2015 - campionat APS.

Mesajde catalin232 » Vin Aug 07, 2015 8:26 am

Ati auzit de "minunea lumii"...Catalin pe locul 4 in finala nationala. ..felicitari Maestreee :lol: :lol: ...si la mai mare ;)
Bravo Catalin, o performanta de exceptie....anul viitor cred ca iti meriti locul in echipa nationala :)
Felicitari si lui Vasile care s-a batut pentru un loc mai bun in clasament.
Ehe... se ingroasa gluma- se pare ca am fost primul care ti-am ghicit viitorul....."hai la baba sa-ti dea in ghioc pentru Serbia! :lol: :lol: :lol:
Dai si tu o bere la etapa de la Magura 9 si te-ai achitat, sa nu spui ca nu sunt ieftin! :mrgreen:

Sper sa pot sa merg cu voi sa va sutin la Mondialele din 2016 ca oricum am delegatii la Zajecar (Gorenje) :)
Dau bere Razvane dar mai intai sa vad daca ajung la Magura :D

mihai_ace

Re: Finala FEEDER 2015 " Varsolt"

Mesajde mihai_ace » Vin Aug 07, 2015 9:07 am

O sa fie palpitanta abordarea fips cips pe Magura.:grin:

Sent from my U8655-1 using Tapatalk 2

catalin232

Mesajde catalin232 » Vin Aug 07, 2015 9:15 am

O sa fie palpitanta abordarea fips cips pe Magura.:grin:

Sent from my U8655-1 using Tapatalk 2
Palpitanta o sa fie dupa vreo 2-3 zile pentru administratie :(