Pescuit la platica
Moderator: sorinhc
-
Re: Pescuit la platica
Ei,asa da descriere de partida. Mi-ar placea ca toti sa le relatam la fel. Felicitari pentru capturi! La noi sunt o raritate,dar sa nu va surprinda,le mancam de la stadiul de alevin.
-
Pai de-aia ati avut trasatura doar pe vadul indepartat.ET Compet. 12" pe vad 15m, Hardy 12" pe 27m si Preston Compet. 13" pe 42m.
-
Pai de-aia ati avut trasatura doar pe vadul indepartat.ET Compet. 12" pe vad 15m, Hardy 12" pe 27m si Preston Compet. 13" pe 42m.
Hahaha, inca in drum spre casa ma'ncoltit un gand pentru duminica asta...Hardy trece la 42m ...iar batrana Leda, intra glorioasa pe 27m . Nu de alta dar pur si simplu nu ma pot obijnui cu cele de 13"...de exemplu mie imi place sa tin varful la aprox 5-10cm peste nivelul apei...si-mi setez suportul in functie de cele de 12"....cand pun 13" varful imi sta sub apa...in consecinta trebuie sa tot mut suportul si m-a enerveaza....duminica vreau sa fiu calm
-
Bag de seama ca va plac lansetele...hai sa zicem "sanatoase". Eu am un c-tech 11-13 ft si montata in varianta 11 ft,primul impuls cand pun mana pe ea este sa o las dreaq pe suport si sa imi aprind o tigara. Montata in varianta 13 ft,la toate partidele s-a odihnit in apropiere.
imi setez suportul in functie de cele de 12"....cand pun 13" varful imi sta sub apa...in consecinta trebuie sa tot mut suportul si m-a enerveaza....duminica vreau sa fiu calm
Si eu patesc la fel si solutia mea a fost sa schimb suportul din capat de pe feederarm. Nu stiu daca ai incercat, eu folosesc un suport din ala cu multe pozitii si pe centru/dreapta e setat pe 12' iar la stanga pe 13..se schimba unghiul lansetei dar nu ma deranjeaza asta.
Pun o poza in care apare asta . Si da stiu ca e pus invers . Poza am pus-o ca sa exemplific suportul .
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
Interesanta idea, mai ales ca si eu am suport la fel ca al tau...de fapt e mai bun pentru ca e albastu
Mersi!
Mersi!
Si cum a fost ? La All Ireland..
Trimis de pe al meu SM-T210 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu SM-T210 folosind Tapatalk
-
Speram sa nu mai intrebe nimeni
N-ai alta treaba...si eu te retin
Chiar asa de rau a fost??
Sent from my U8655-1 using Tapatalk 2
Sent from my U8655-1 using Tapatalk 2
Speram sa nu mai intrebe nimeni
Sa stii ca vorba "Nu este atat de important sa castigi, ci sa participi" este doar o fabulatie.....
Înapoi la “Pescuitul pe balti, lacuri si baraje. Tactici si tehnici.”