Salutare
sunt Sergiu din Bucuresti - Berceni
Fire in dril !
Bine v-am gasit ! Eu sunt ...
Moderator: sorinhc
-
Re: Bine v-am gasit ! Eu sunt ...
Bun venit,Sergiu! Sa ne spui ce ai facut azi la Sarulesti!!!
Salutare !!! Ma numesc Ovidiu ,sunt din Bucuresti ,si as vrea sa devin dependentdefeeder :d sunt incepator ( habarnist) dar sper cu ajutorul vostru sa invat usor usor. Nu am pescuit niciodata la feeder .
Trimis de pe al meu X1_Soul_Xtreme folosind Tapatalk
- catalin232
Bun venit pe forum. Primul pas l-ai facut .Salutare !!! Ma numesc Ovidiu ,sunt din Bucuresti ,si as vrea sa devin dependentdefeeder :d sunt incepator ( habarnist) dar sper cu ajutorul vostru sa invat usor usor. Nu am pescuit niciodata la feeder .
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Emisiuni Video
Acum trebuie sa mi cumpar scule dar nu stiu ce sa iau .Am nevoie de sfatul unui profesionist sa'mi faca o configuratie pentru incepatori .asa un basic macar.
poti intreba pe forum in topiculAcum trebuie sa mi cumpar scule dar nu stiu ce sa iau .Am nevoie de sfatul unui profesionist sa'mi faca o configuratie pentru incepatori .asa un basic macar.
viewforum.php?f=19
Bun venit !
Salutare. Sunt Ciprian si locuiesc la Dunare in Galati. Am descoperit pescuitul mai devreme dar feeder-ul l-am aflat prin intermediul lui Catalin pe youtube din intamplare si de atunci nu m-am mai despartit de acel canal privind clipurile de mai multe ori in special cel legat de Dunare (care ma si intereseaza de altfel) Trebuie sa amintesc faptul ca asemeni altora de pe aici sunt "habarnist" in ce priveste feeder-ul. Ma tot uit la video-urile de pe youtube pe "dependent de feeder" si nu stiu de unde sa o iau...macar de un capat. Sper sa ma dumiresc pana la urma.
-
salut.bine ai venit.vezi ca sunt feederisti si la Galati.e bine daca paricipi cu unul din ei la o partida.iti faci idee pe viu si ce iti trebuie, si cu ce se mananca.desi acum pe dunare...cam prost cu pestele.mai bine pe Siret.
-
Salut!
Sunt Darius din Arad, pescuiesc la feeder cam de 7-8 anisori. Pana anul asta am pescuit cam 95% pe curgatoare, am doar doua partide la balta anul acesta. Sper ca anul viitor sa ajung undeva la 70%-30%.
Bine v-am gasit !
Sunt Darius din Arad, pescuiesc la feeder cam de 7-8 anisori. Pana anul asta am pescuit cam 95% pe curgatoare, am doar doua partide la balta anul acesta. Sper ca anul viitor sa ajung undeva la 70%-30%.
Bine v-am gasit !
- catalin232
Bun venit pe forum.
Sud-ul se plange de rauri si Vest-ul de balti Amu .. nicaieri nu`i ghini !
Sud-ul se plange de rauri si Vest-ul de balti Amu .. nicaieri nu`i ghini !
Catalin Constantinescu
Emisiuni Video
Emisiuni Video
Înapoi la “Sa facem cunostinta!”