CAMPIONATUL APS LA FEEDER 2015
Moderator: sorinhc
Re: CAMPIONATUL APS LA FEEDER 2015
20 sigur posibil 21.
- catalin232
Acum am venit si eu in Bucuresti ... directia baie si somn . Vin si eu maine la Magura 9 ... Noapte buna !20 sigur posibil 21.
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Emisiuni Video
Vasile Mitrea:S-a sfarsit si campionatul din 2015. Iata rezultatele ultimei etape:
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
VAsile Mitrea: Iata si clasamentul General al Campionatului APS la feeder 2015
p.s.
Ne vedem la regal la MURIGHIOL pe 10-11 OCTOMBRIE!
Atentie s-a schimbat data regalului!
p.s.
Ne vedem la regal la MURIGHIOL pe 10-11 OCTOMBRIE!
Atentie s-a schimbat data regalului!
Felicitari Cai (o revenire spectaculoasa!), Felicitari Marianilor, amandoi ati fost (prin prisma rezultatelor majoritare) de o constanta exemplara.
Sebi, tu eu si catalin trebuie sa mergem pe la biserica. Cataline cred ca ne-am facut frati de sange in clasament... unde am facut rezultat bun si tu asemenea sau daca vrei merge si invers . (Unde am dat-o de gard am dat-o impreuna). Oros, se pare ca pana la urma ai confirmat, locul general obtinut este unul excelent pentru prima participare, si ai tot respectul meu.
Vasile multumim pentru un excelent si foarte disputat campionat regional de pescuit la feeder , dupa regulamentul Fips Cips (regulament pe care azi l-am binecuvantata de cateva ori bune) dar care cred eu ca echilibreaza foarte mult totul.
Un mare bravo tuturor celorlalti participanti, a fost un campionat aparte.
Sebi, tu eu si catalin trebuie sa mergem pe la biserica. Cataline cred ca ne-am facut frati de sange in clasament... unde am facut rezultat bun si tu asemenea sau daca vrei merge si invers . (Unde am dat-o de gard am dat-o impreuna). Oros, se pare ca pana la urma ai confirmat, locul general obtinut este unul excelent pentru prima participare, si ai tot respectul meu.
Vasile multumim pentru un excelent si foarte disputat campionat regional de pescuit la feeder , dupa regulamentul Fips Cips (regulament pe care azi l-am binecuvantata de cateva ori bune) dar care cred eu ca echilibreaza foarte mult totul.
Un mare bravo tuturor celorlalti participanti, a fost un campionat aparte.
Am facut si eu un clasament final, sper ca este corect
Felicitari castigatorilor ,participantilor si organizatorului!!!!
Sent from my U8655-1 using Tapatalk 2
Sent from my U8655-1 using Tapatalk 2
- catalin232
Felicitari castigatorilor, cinste participantilor. Clasamentul arata asa cum trebuie , rezultatele au fost pe masura ambitiilor si timpului dedicat etapelor.
Sper ca anul viitor sa facem o selectie mai atenta a locatiilor de desfasurare intrucat anul acesta singura pista care s-a apropiat macar de ceea ce inseamna un concurs a fost cea de la Polcesti. Am putea adauga si Cochirleni-ul care nu a dezamagit pana acum , doar ca fiind la mila cotelor Dunarii , anul acesta a fost un adevarat fiasco.
Sa ne revedem cu bine la Murighiol ... pista arata foarte bine zilele trecute , daca avem parte de vreme frumoasa, cu siguranta va fi un eveniment reusit
Sper ca anul viitor sa facem o selectie mai atenta a locatiilor de desfasurare intrucat anul acesta singura pista care s-a apropiat macar de ceea ce inseamna un concurs a fost cea de la Polcesti. Am putea adauga si Cochirleni-ul care nu a dezamagit pana acum , doar ca fiind la mila cotelor Dunarii , anul acesta a fost un adevarat fiasco.
Sa ne revedem cu bine la Murighiol ... pista arata foarte bine zilele trecute , daca avem parte de vreme frumoasa, cu siguranta va fi un eveniment reusit
Catalin Constantinescu
Emisiuni Video
Emisiuni Video
Am facut si eu un clasament final, sper ca este corect
-
Nea Cismas, de la Oros (locul 8) trebuiesc ,,ridicati,, cu un loc in clasament intrucat locul 7 nu este ocupat de nimeni. StimaAm facut si eu un clasament final, sper ca este corect
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”