CAMPIONATUL APS LA FEEDER 2015
Moderator: sorinhc
Re: CAMPIONATUL APS LA FEEDER 2015
Catalin, nu e nevoie, adu-ti aminte cum a vopsit Tom Sawyer gardul...o sa fie inghesuiala....
-
Mai lasati-l, oameni buni, in pace ...nea Cismas vrea sa se pregateasca pentru "Champions League"Catalin, gata, am mai spus, am incheiat junioratul in ale feederului, de acum ma bat pentru o cupa...
nea TICA, nu sant din ograda lui Borcea, tintesc mai sus, dupa alti doi ani te iau antrenor la CM de Feeder...
- RazvanFeeder
3. pui o lingura la bataie la Murighiol!1. Suni un prietenProblema de "lingurar":
Cum amesteci într -un ceaun cu 3 linguri când ai două mâini?
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
2. Ceri in public pentru un voluntar
APS Feeder Club
Salutare,
Iata ca a mai trecut inca un an pe care l-am incheiat cu un regal la Murighiol.
Pot sa va spun doar ca le multumesc celor care au participat(constat ca de la an la an sunt din ce in ce mai putini)la acest regal sicare au indurat stihiile vremi. Multumesc lui Mugurel ca a avut ideea de a face doua manse de 3 ore sambata si baietilor ca au acceptat,altfel duminica nu cred ca mai ieseam de pe pista.
Multumesc tuturor de participare si multumesc celor care mau ajutat cu conecsiuni la balti,cu diplome sau in orcare mod le multumesc din suflet.
Una peste alta a fost super acest regal.
Clasamentul il rog pe admin sa-l urce ca eu nu pot.
Iata ca a mai trecut inca un an pe care l-am incheiat cu un regal la Murighiol.
Pot sa va spun doar ca le multumesc celor care au participat(constat ca de la an la an sunt din ce in ce mai putini)la acest regal sicare au indurat stihiile vremi. Multumesc lui Mugurel ca a avut ideea de a face doua manse de 3 ore sambata si baietilor ca au acceptat,altfel duminica nu cred ca mai ieseam de pe pista.
Multumesc tuturor de participare si multumesc celor care mau ajutat cu conecsiuni la balti,cu diplome sau in orcare mod le multumesc din suflet.
Una peste alta a fost super acest regal.
Clasamentul il rog pe admin sa-l urce ca eu nu pot.
- catalin232
Felicitari Campionului si nu in ultimul rand , castigatorului Regalului. Cinste participantilor care s-au tinut pana la final, multumim Vasile pentru eforturile depuse si pentru ca a dus la bun sfarsit un Campionat care a debutat prost, dar s-a terminat bine !
Sa ne vedem cu bine in 2016
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Emisiuni Video
-
Felicitari Campionului si nu in ultimul rand , castigatorului Regalului. Cinste participantilor care s-au tinut pana la final, multumim Vasile pentru eforturile depuse si pentru ca a dus la bun sfarsit un Campionat care a debutat prost, dar s-a terminat bine !
De la mine "scuze" n'ai oricum ....dar de iertat...si Dumnezeu iarta ...astept de la anul revigorarea CAMPIONATULUI! !! ...asa cum n'a mai fo niciodata pana acum
Te pupa Tica!
Felicitări celor de pe podium ,participanților,organizatorului!!!O atmosfera minunata !!!
Trimis de pe al meu VF-795 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu VF-795 folosind Tapatalk
- catalin232
Pai eu nu vorbeam de scuze ... si de revigorare ... e cam timpuriu de vorbitFelicitari Campionului si nu in ultimul rand , castigatorului Regalului. Cinste participantilor care s-au tinut pana la final, multumim Vasile pentru eforturile depuse si pentru ca a dus la bun sfarsit un Campionat care a debutat prost, dar s-a terminat bine !
De la mine "scuze" n'ai oricum ....dar de iertat...si Dumnezeu iarta ...astept de la anul revigorarea CAMPIONATULUI! !! ...asa cum n'a mai fo niciodata pana acum
Te pupa Tica!
Catalin Constantinescu
Emisiuni Video
Emisiuni Video
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”