E singurul concurs APS din ultimii 4 ani la care nu particip...motivul este nasterea juniorului Luca- Razvan
Astept cu nerabdare sa creasca si sa-l iau cu mine la pescuit!
Sa ne vedem cu bine anul viitor daca mai organizeaza ceva Vasile
REGAL MURIGHIOL PARTICIPARE
Moderator: sorinhc
- RazvanFeeder
Re: REGAL MURIGHIOL PARTICIPARE
APS Feeder Club
Buna seara,
Vasile, imi pare rau ca nu pot veni, postura de proaspat pensionat (efectiv ), nu-mi permite, financiar, un concurs la o distanta mare si cu cheltuieli de cazare
nu ma duc nici la concursurile lui Fane, de acum pe Dambovita, IOR si o sa fac tot posibilul sa nu lipsesc la nici un concurs ( cum de fapt nu am lipsit nici in acesti 2 ani ), din Campionatul APS 2016
sant cu gandul alaturi de voi, nu de Fane,
fire zbuciumate si sant cu ochii pe voi, pe net
PS, Razvane, sa-ti traiasca, sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati de el
si inca ceva, nu-l face tu pescar, lasa-l sa se faca singur....
Vasile, imi pare rau ca nu pot veni, postura de proaspat pensionat (efectiv ), nu-mi permite, financiar, un concurs la o distanta mare si cu cheltuieli de cazare
nu ma duc nici la concursurile lui Fane, de acum pe Dambovita, IOR si o sa fac tot posibilul sa nu lipsesc la nici un concurs ( cum de fapt nu am lipsit nici in acesti 2 ani ), din Campionatul APS 2016
sant cu gandul alaturi de voi, nu de Fane,
fire zbuciumate si sant cu ochii pe voi, pe net
PS, Razvane, sa-ti traiasca, sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati de el
si inca ceva, nu-l face tu pescar, lasa-l sa se faca singur....
Sal!!! Se mai tine acest concurs??? Respect !!!
-
Razvane, din tot sufletul, sa fie intr-un ceas bun!
Ionut, eu plec maine dimineata (joi). Nu am mai fost de un an acolo si macar ca pescuiesc singur si tot ma duc.
Inteleg insa ca vin frigul, ploaia si vantul.
Ionut, eu plec maine dimineata (joi). Nu am mai fost de un an acolo si macar ca pescuiesc singur si tot ma duc.
Inteleg insa ca vin frigul, ploaia si vantul.
Normal ca se face, ce intrebare este asta? cand am spus eu ca se face si nu sa facut?
eu plec maine dimineata cu ionescu Radu, Ne vedem acolo, cine vine bine cine nu asta este doar ca daca suntem putini cresc cheltuielile de persoana.
Ne vedem la Murighiol cine are placere sa vine sa vine cine nu asta este.............
eu plec maine dimineata cu ionescu Radu, Ne vedem acolo, cine vine bine cine nu asta este doar ca daca suntem putini cresc cheltuielile de persoana.
Ne vedem la Murighiol cine are placere sa vine sa vine cine nu asta este.............
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”