Salut!
Dupa cum am observat(poate gresesc) nu am gasit un subiect despre husele rigide, si ce am gasit in alta parte nu am fost multumuit.
Deci eu personal am un buget de 200-250 lei.
Doresc o husa sa intre umbrela vreo 2-3 picheti doua feedere(inca nu-l am pe al doilea, dar in primvara va urma) cu mulinetele pe ele. Si binenteles, prefer o culoare cat mai inchisa.
Sper ca nu am uitat nimik.
Multumesc!
Recomandare Husa rigida
Moderator: sorinhc
-
- Tiby Baschet
Re: Recomandare Husa rigida
Drennan 3 rod hard case. Preston monster holdall 2+2 sau 3+3
-
Si bugetul meu?
- catalin232
Pai nu prea ai cum sa te incadrezi in buget decat in piata SH . Nu de alta , dar daca vrei sa bagi 2 lansete cu mulinete montate + umbrela, automat iti trebuie o husa semi-rigida de 3 posturi. Nu poti pune lansetele cate 2 in compartiment ... asa ca .. indiferent de ce firma vorbim , chiar si una fara prea mari pretentii, o husa semi rigida de 3 locuri te sare de 250 lei ....
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Preston monster holdall 2+2 este pentru ce iti doresti, dar cum au mentionat si colegii sare de buget, dar merita diferenta. Huna are un buzunar lateral si iti permite sa pui umblela, picket, feeder-arm si coada de mincioc (cam cu atatea am reusit eu sa-l umplu).
-
Da, desi sunt un fan preston, nu cumpar husa preston...
Atunci una cu doua compartimente si un buzunar lateral pt umbrela?
Atunci una cu doua compartimente si un buzunar lateral pt umbrela?
Trabucco ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Husa rigida de la Haldorado este cu 3-4-5 compartimente + 1 lateral separat pt picheti, umbrela, feederarm + 2 buzunare mai mici laterale pentru accesorii. Se numeste Hard Blue. Am varianta cu 4 compartimente si este foarte ok. Pret undeva la 270 lei
"Catching the impossible"
-
Am fost azi la un magazin in Arad unde se comercializeaza Haldorado. Erau mai multe huse semi rigide, de la branduri mult mult mai consacrate, dar am ramas foarte surpins de calitatea huselor haldorado, in comparatie cu celelale branduri(asta la cat ma pricep eu).
Probabil maine voi merge si o voi achizitiona.
Multumesc colegu!
Probabil maine voi merge si o voi achizitiona.
Multumesc colegu!
Cu placere. Ma bucur ca te-am putut ajuta.
Eu o folosesc de ceva vreme si are cam tot ce mi-am dorit eu de la o husa semi rigida.
Eu o folosesc de ceva vreme si are cam tot ce mi-am dorit eu de la o husa semi rigida.
"Catching the impossible"
Înapoi la “Echipament si accesorii”