![](https://emoji.tapatalk-cdn.com/emoji15.png)
Mihai Boaca
Moderator: sorinhc
Ceva de genul faceam la crap in trecut. Cand am "povestit" unora ca ar fi si asta o varianta toti au dat cu pietre ! E o metoda eficienta si ai acel ragaz care face diferenta. Si cand ma refer la diferenta e suficient sa faca doar o data ! Doar un peste e recordulMihaitza eu la Doripesco am facut urmatorul lucru care m-a ajutat: am clipsat pe la 20-25m, cand aruncam faceam stopul cu lanseta mult spre spate ca sa-mi lase destul fir ptr 3-4 rotiri de tambur. Sincer nu am avut nevoie sa declipsez decat o singura data - daca mai tin bine minte![]()
Mihai Boaca
Sunt exceente pt partidele cand lenevesti si astepti mult. Mai ai si tu timp sa te ivarti de un gratar. Sunt posesorul a doua buc MAP ACS P4000FD REEL SI MAP ACS P3000FD REEL. Personal sunt f multumit de ele !Cumparati mulinete de la MAP, au ACS Clip system si nu mai pierdeti nici un peste din cauza clipsului. Firul va iesi foarte usor din clips, evitand ruperea liniei.
Noi Ro suntem mai lenesiNu stiu ce atata tevatura pe motivul ca vezi doamne ce te faci daca trebuie sa te declipsezi!!!Te declipsezi si gata...scoti capcaunul car te-a fortat s-o faci ...dupa care in 1-2 minute pe stick-urile montate/infipte la fix 3 metri distanta intre ele ....aflate desigur de la inceputul partidei, in spatele tau pe mal,m-a gandesc ca toata lumea are si stie cum sa le foloseasca!!!![]()
...refaci distanta exacta la care ai pescuit... si gata
![]()
![]()
![]()
![]()
Io de cand s-au inventat astea, numai asa mai pescuiesc...dar e drept ca nu am citit inca pe nici un forum, vreo postare, care sa faca referire la ele...de parca nici n-ar "iecsista" pe lume![]()
![]()
![]()
![]()
Dupa mine, in pescuit, sunt cea mai mare inventie de la ..."roata"(mulineta) incoace
Tica ce treaba are distanta de pescuit cu felul in care pun "stop" monturii?Uite mai sus, Mihai, zicea ca sa clipsat pe la 20-25m!!!...pai 5m diferenta e mult...ca de la cer la pamant
![]()
Înapoi la “Pescuitul pe balti, lacuri si baraje. Tactici si tehnici.”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 11 vizitatori