Bine ai venit.
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
Bine v-am gasit ! Eu sunt ...
Moderator: sorinhc
- Mugurel Georgescu
Re: Bine v-am gasit ! Eu sunt ...
Va salut cu multă Stima si Respect , numele meu este Gabi Avram , sunt din București si sunt începător in ale feederului.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- catalin232
Nu pentru mult timpVa salut cu multă Stima si Respect , numele meu este Gabi Avram , sunt din București si sunt începător in ale feederului.
Bun venit pe forum
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Da, mulțumesc frumos pt primire
Multumesc!
salut si bun venit!
Salut si bine v-am gasit. Stiu site-ul si filmuletele de vreo 2 ani dar acum mi-a venit sa fiu mai activ.
George Sorin Ghidanac, Bucuresti, crapar ca formatie dar imi place si feedareala tot ptr crapi in general. Mai am multe de invatat nu sunt mare expert dar am incredere ca ce fac stiu ce fac in general. Pescuiesc de pe la 14 ani intensiv (pe Olt atunci ) acum am vreo 39. Imi place ca aveti bun simt in promovare chiar e placut sa citesc una alta pe la voi.
George Sorin Ghidanac, Bucuresti, crapar ca formatie dar imi place si feedareala tot ptr crapi in general. Mai am multe de invatat nu sunt mare expert dar am incredere ca ce fac stiu ce fac in general. Pescuiesc de pe la 14 ani intensiv (pe Olt atunci ) acum am vreo 39. Imi place ca aveti bun simt in promovare chiar e placut sa citesc una alta pe la voi.
-
Salutare si bine ai venit!
Bun venit! Multam de observatii. E foarte placut sa constati ca lumea observa si aspectul acesta.
salut. tamas dorel silviu sunt (porecla "dale"), din ineu judetul arad,am aproape 42 ani (am intrat in 50 ) pescuiesc de mult (de pe la vreo 6 ani cu bunicu pe ceva canale la pluta), la feeder de prin 2004, dar si la alte stiluri (mai putin musca).
Înapoi la “Sa facem cunostinta!”