Buna ziua si bine v-am gasit!
Ma numesc Mitru Adrian am 34 de ani si sunt din Bucuresti. Sunt pescar de cel putin 20 de ani si am trecut prin toate stilurile de pescuit. Am pescuit timp de 6-7 la match ajung destul de avansat. Am inceput pescuitul la tehnica feeder acum 5 ani mai mult din curiozitate decat ca sa umplu un gol in arsenal. Am fost vrajit foarte repede de usurinta stilului atat in deprindere cat si in utilizare. Facand, gresind si corectand au fost tovarasii mei de drum. Am dezvoltat un stil atipic bazat pe 'pater noster' cu care ma inteleg cel mai bine atat pe balta dar mai ales pe curgatoare. Sunt mult mai atras de apele curgatoare decat de balta. In viziunea mea nu exista o partida cu mai multa satisfactie decat una buna pe Dunare. Pe Dunare de multe ori am prins in acelasi loc cu aceeasi momeala si aceeasi montura cel putin 7 specii de pesti de toate dimensiunile.
Dupa ce am vazut un filmulet pe youtube despre prinderea pestilor de talie mica si fericirea fiecarei capturi parca am retrait emotia pescuitului de copil, cand nu marca vergii si nici marimea pestelui cu conta.
https://www.youtube.com/watch?v=UKzIfgAzx8M
Pentru anul asta am un tel: partide la feeder pe ape curgatore(mai ales Dunare) cat mai light posibil. Vorbim de fire principale de 0.14 inaintea de 0.08 si ace de 20max. De asemenea de partide still 'stalker', cu echipament cat mai putin posibil. Stilul se bazeaza pe deplasarea continua pentru gasirea pestelui si incercarea zonelor foarte greu accesibile. Sunt curios de speciile prinse, frecventa, greutatea capturii suportate de montura si de cantitatea totala per partida(aprox 6 ore)
De asemenea sunt atras de linistea pe care mama natura o ofera cam cu portia de la un timp. Nu de putine ori am plecat cu o masina plina ochi de tot felul de scule si ajungand pe malul apei am gasit un loc unde am gasit relaxarea pescuid numai cu o varga.
Sper sa ne vedem la o partida undeva pe langa Bucuresti.
Numai bine si Fir Intins!