astea le baga pe pista de feeder ?
la astea tre sa aduc un sac de pormb uscat de acasa ca nu le saturi cu un cosulet de pesmet fie el si british
Bazinul Sarulesti
Moderator: sorinhc
Re: Bazinul Sarulesti
Buna ziua,
Dupa ce am cautat pe internet locurile de acces pe bazinul Sarulesti, as dori ca o persoana (sau mai multe) cunoscatoare a cailor de acces sa imi confirme desenele pe harti cu drumurile spre intrarile la locurile de pescuit. Nu am mai fost pe Sarulesti insa as vrea sa merg informat. Daca despre partide, nade, taxe si capturi exista suficiente informatii pe internet, despre caile de acces exacte nu prea exista.
O alta intrebare ar fi daca zonele restrictionate pescuitului sportiv-recreativ sunt delimitate de cele de concurs sau exista sanse sa ajung din greseala pe o asemenea zona. Spre exemplu as vrea sa merg la Polcesti insa nu as vrea sa ajung pe pista de concurs si sa fiu luat luat la suturi de paznici
Va multumesc.
Dupa ce am cautat pe internet locurile de acces pe bazinul Sarulesti, as dori ca o persoana (sau mai multe) cunoscatoare a cailor de acces sa imi confirme desenele pe harti cu drumurile spre intrarile la locurile de pescuit. Nu am mai fost pe Sarulesti insa as vrea sa merg informat. Daca despre partide, nade, taxe si capturi exista suficiente informatii pe internet, despre caile de acces exacte nu prea exista.
O alta intrebare ar fi daca zonele restrictionate pescuitului sportiv-recreativ sunt delimitate de cele de concurs sau exista sanse sa ajung din greseala pe o asemenea zona. Spre exemplu as vrea sa merg la Polcesti insa nu as vrea sa ajung pe pista de concurs si sa fiu luat luat la suturi de paznici
Va multumesc.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
am atasat gresit poza si nu stiu sa o sterg
1 - ZONA PUBLICA
2 - ZONA DE CONCURS
vezi Word-ul atasat
1 - ZONA PUBLICA
2 - ZONA DE CONCURS
vezi Word-ul atasat
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Multumesc pentru raspuns.
-
Acces zona 1 Gurbanesti nu este valabila, in rest totul este ok.
gbonline da-mi un tel la 0761757843.
gbonline da-mi un tel la 0761757843.
zona polcesti este deschisa?
Mai bine încearcă La Salcii ,am văzut o poza cu niște carași frumoși pe FB. Se pare ca a început sa pape carasul.
O poza ma buna calitativ ?Mai bine încearcă La Salcii ,am văzut o poza cu niște carași frumoși pe FB. Se pare ca a început sa pape carasul.
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
@babesal daca suni la nr de mai sus, iti spune dl Stefan daca e ok la Polcesti sau nu. Spre exemplu mie pentru weekendul trecut mi-a recomandat sa merg la salcii deoarece pe Polcesti era pestele mai mofturos si riscam sa plec dezamagit. Am fost la salcii ptr platica si am prins si doi carasi, per total o partida buna pentru mine.(aprox 5kg peste iar icrele de platica delicios )
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk