Balta Camineasca

Info despre balti , tarife, locuri de pescuit, rezultate. Harti si alte informatii relevante.

Moderator: sorinhc

catalin232

Re: Balta Camineasca

Mesajde catalin232 » Mie Mar 30, 2016 5:31 am

Pe celalalt mal se poate ajunge daca se intra prin satul Camineasca. Acel drum duce la barajul Camineasca de unde se pot accesa fie primele locuri de la padure ( doar pe jos trecand digur) sau se poate accesa tot malul fara padure.

Drumul prin Camineasca este ceva mai dificil de parcurs pe udatura , au fost pus pietrisi pe zonele mai problematice , nu a fost lasat chiar de izbeliste insa nu e recomandat pentru perioadele cu ploaie .

In curand vor fi montate si indicatoare de acces , atunci cand se va intampla asta , am sa incerc sa pun traseul si pentru malul fara padure.

bebesal

Mesajde bebesal » Mie Mar 30, 2016 8:57 pm

multumesc de informatii

arhanghelu

Mesajde arhanghelu » Joi Mar 31, 2016 10:00 am

Salut!

Ce nada ati avut pe metod?
Ce momeala a mers cel mai bine la carlig?

Ovidiu

Mesajde Ovidiu » Vin Apr 01, 2016 5:33 pm

Va salut !!! Ceva dependenti maine pe Camineasca ?

catalin232

Mesajde catalin232 » Dum Apr 17, 2016 7:27 pm

Astazi pe Camineasca ....multe lacrimi .... 4 persoane nu am reusit nici macar un ciortan. Din cate am reusit sa aflu , s-au prins foarte putin crap astazi comparativ cu ieri cand a mancat foarte bine. Carasul se lua la foc continuu , dar s-a activat dupa 12 ... adica foarte tarziu si la cat caras este in balta , este iar o chestie cel putin ciudata...

Am vorbit pe mai multe balti , situatia le fel de sumbra... foarte , foarte slab , toata lumea s-a plans de rezultate ...

Costin Mirea

Mesajde Costin Mirea » Dum Apr 17, 2016 9:33 pm

Posibil sa fi intrat la bătaie și de aia sa nu mănânce?
Costin Mirea

catalin232

Mesajde catalin232 » Lun Apr 18, 2016 6:30 am

Nu cred ca asta a fost cauza ... Nu se vedea in mal ca erau la depus , a fost una din zilele alea cand peste tot pestele ste in greva si nu imi pot explica de ce...

piticusunt

Mesajde piticusunt » Lun Apr 18, 2016 7:44 am

Neata. Eu am avut ceva activitate ieri la Nana. Ce e drept foarte mult ciortan intre 500 si 700 g si 4 pesti mai mari. Doi scosi si 2 rupturi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

catalin232

Mesajde catalin232 » Lun Apr 18, 2016 7:59 am

Neata. Eu am avut ceva activitate ieri la Nana. Ce e drept foarte mult ciortan intre 500 si 700 g si 4 pesti mai mari. Doi scosi si 2 rupturi.

Pe "acvarii" am vazut ca a fost ceva activitate.... dar pe lacuri "naturale " Polcesti, Darvari, vreo 2 balti in Est-ul tari, Camineasca ... a fost jale ....

Bine.. si aici Caras prindeai la foc continu , dar dupa ora 10 si pe celelalte balti tot asa a inceput mai tarziu sa pape dar absolut nimic notabil sau foarte , foarte putin. :roll:

zsolt

Mesajde zsolt » Mar Apr 19, 2016 9:08 pm

Pe "acvarii" am vazut ca a fost ceva activitate.... dar pe lacuri "naturale " Polcesti, Darvari, vreo 2 balti in Est-ul tari, Camineasca ... a fost jale ....

Bine.. si aici Caras prindeai la foc continu , dar dupa ora 10 si pe celelalte balti tot asa a inceput mai tarziu sa pape dar absolut nimic notabil sau foarte , foarte putin. :roll:

Na-i dat cu ceva supernatural? :lol: :lol: :lol:

Înapoi la “Unde am pescuit”