Salut,
Nu iti recomand la feeder, pestele sta foarte departe. Poate pe locurile de langa deversor,din stanga .
Sent using tapatalk
Hermes Peris informatii ?
Moderator: sorinhc
-
Re: Hermes Peris informatii ?
Salut,
@Alin B. ai fost pe Hermes Peris??
@Alin B. ai fost pe Hermes Peris??
Hai @AlinB cu relatarea !? Ai fost ? Cum a mers ? Scrie cateva randuri ca suntem curiosi.
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
-
Am prins 7 teni intre 3-4-5 kg . Am nadit cu porumb si seminte . Drill-ul nu se compara cu nici un crap , poate doar cu crapii de Dunare . Am stat in capatul baltii , pe ultimile pontoane . Pe carlig peleta cu aroma de usturoi si porumb flotant . In apropierea malului o luau razna si de cateva ori mi-au sarit din minciog .
Trimis de pe al meu GT-P5100 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu GT-P5100 folosind Tapatalk
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
3-5 sunt teni micuti dar ok pt feeder. Distractie maxima! Ca drill-ul se compara sau nu cu al crapului e de discutat. Hai sa discutam despre acest superb peste AICI.
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
-
Mici , dar rai ! Doar crapii din Billa 2 mi-au dat atat de furca . Nici nu se compara cu puturosii din MV2 .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk