cedez loc de participare......Din pacate nu mai pot ajunge......Cine doreste , trebuie sa achite taxa D-ul Alin Teotorescu.....
0733.464.179 Sebastian
CUPA GREEN BAITS LA FEEDER SARULESTI 2016
Moderator: sorinhc
Re: CUPA GREEN BAITS LA FEEDER SARULESTI 2016
Daca mai e valabil preiau eu locul.
-
Program desfasurare concurs
Vineri 22 aprilie
ora 8:00 -prezenta pe pista
8:00-9:00-tragerea la sorti a standurilor pentru antrenament(distribuirea nadei si aditivilor pentru antrenament)
9:00-10:55-pregatirea nadei si a echipamentului
10:55-11:00 nadirea grea
11:00 start antrenament
15:55-se anunta ultimele 5 min de antrenament
16:00 stop antrenament
Administratorul a rugat ca dupa antrenament sa nu se mai pescuiasca pe pista.Mai amintesca inca odata ,asa cum s-a specificat de la inceput antrenamentul se plateste dupa tariful baltii.Pentru cei care nu pot ajunge la antrenament rugam sa anunte pentru ca organizatorii sa nadeasca standurile ramase libere
17 :00 Sedinta tehnica tragerea la sorti a ordinii de tragere
Sambata 23 aprilie
7:00-8:00 prezenta,tragerea la sorti,distribuirea nadei pentru mansa I
8:00-9:55 pregatirea nadei si a echipamentului pentru concurs,pentru a evita adausurile straine de aditivi si nada ,pregatirea nadei se va face numai in stand,arbitri vor face control la bagaje.Controlul nadei si a momelilor se va face la jumatatea timpului de pregatire(cei care nu au masuri oficiale la momeala,aceasta va fi masurata cu cele ale arbitrilor,surplusul se va scoate din stand)Mare atentie viermii,fuii-ul,ramele tocate se vor adauga in nada dupa controlul nadei
9:55 nadirea grea
10:00 Start concurs
14:55 ultimele 5 minute
15:00 Stop concurs
15:00-16:00 cantarirea
17:00 masa oferita de organizatori
Duminica 24 aprilie
6:00-7:00 prezenta,tragerea la sorti,distribuirea nadei pentru mansa II
07:00-8:55 pregatirea nadei si a echipamentului pentru concurs,la jumatatea timpului de pregatire controlul nadei si a momelilor
8:55 nadirea grea
9:00 Start concurs
13:55 ultimele 5 minute
14:00 Stop concurs
14:00-15:00 cantarirea
16:00 festivitatea de premiere
Vineri 22 aprilie
ora 8:00 -prezenta pe pista
8:00-9:00-tragerea la sorti a standurilor pentru antrenament(distribuirea nadei si aditivilor pentru antrenament)
9:00-10:55-pregatirea nadei si a echipamentului
10:55-11:00 nadirea grea
11:00 start antrenament
15:55-se anunta ultimele 5 min de antrenament
16:00 stop antrenament
Administratorul a rugat ca dupa antrenament sa nu se mai pescuiasca pe pista.Mai amintesca inca odata ,asa cum s-a specificat de la inceput antrenamentul se plateste dupa tariful baltii.Pentru cei care nu pot ajunge la antrenament rugam sa anunte pentru ca organizatorii sa nadeasca standurile ramase libere
17 :00 Sedinta tehnica tragerea la sorti a ordinii de tragere
Sambata 23 aprilie
7:00-8:00 prezenta,tragerea la sorti,distribuirea nadei pentru mansa I
8:00-9:55 pregatirea nadei si a echipamentului pentru concurs,pentru a evita adausurile straine de aditivi si nada ,pregatirea nadei se va face numai in stand,arbitri vor face control la bagaje.Controlul nadei si a momelilor se va face la jumatatea timpului de pregatire(cei care nu au masuri oficiale la momeala,aceasta va fi masurata cu cele ale arbitrilor,surplusul se va scoate din stand)Mare atentie viermii,fuii-ul,ramele tocate se vor adauga in nada dupa controlul nadei
9:55 nadirea grea
10:00 Start concurs
14:55 ultimele 5 minute
15:00 Stop concurs
15:00-16:00 cantarirea
17:00 masa oferita de organizatori
Duminica 24 aprilie
6:00-7:00 prezenta,tragerea la sorti,distribuirea nadei pentru mansa II
07:00-8:55 pregatirea nadei si a echipamentului pentru concurs,la jumatatea timpului de pregatire controlul nadei si a momelilor
8:55 nadirea grea
9:00 Start concurs
13:55 ultimele 5 minute
14:00 Stop concurs
14:00-15:00 cantarirea
16:00 festivitatea de premiere
Daca este cineva interesat sa participe la concurs in locul meu il rog sa ma contacteze la nr 0764.44.80.42
- catalin232
Crapul la Karp trage . Avem 2 bcucresteni pe podium , Felicitari !
Locul 1 . Karp Sorin , 2 Boaca Mihai . Imi cer mii de scuze ca nu am retinut numele ocupantului locului 3 .
Foarte frumos concursul , pesqte a fost , atmosfera exceptionala si Macrame , ca de obicei , sufletul petrecerii
Locul 1 . Karp Sorin , 2 Boaca Mihai . Imi cer mii de scuze ca nu am retinut numele ocupantului locului 3 .
Foarte frumos concursul , pesqte a fost , atmosfera exceptionala si Macrame , ca de obicei , sufletul petrecerii
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
- Catalin Gurau
-
Re: CUPA REGIUNII DE SUD PESCUIT SPORTIV LA FEEDER
......si am terminat si cu editia 2016......cam uda.........multumim participantilor, felicitari castigatorilor........sper ca va placut atmosfera......
atasat aveti clasamentul final....multumim pt asistenta tehnica dlui Lucian!
atasat aveti clasamentul final....multumim pt asistenta tehnica dlui Lucian!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- mihaiboaca
Salut baieti,
Multumim mult si felicitari concurentilor care au tras sa scoata rezultate bune. Pacat ca nu avem un clasament mai detaliat ca sa vedeti diferente.
In primul rand vreau sa multumesc echipei F4antastic care m-au ajutat cu informatii, tactica, sustinere etc.
Daca sambata am avut noroc la tragerea la sorti duminica treburile au fost total diferit pentru ca pe sectorul B am tras toti cei care sambata am luat 1 pe secor plus ca si Catalin era in carti la podium tot pe sector cu noi. Restul au luptat ptr(sa zicem) orgoliu. Pescuitul a fost undeva in 20-22m in ambele zile. Diferenta dintre zile a fost facuta de vreme si de loc. Am pescuit total diferit sambata fata de duminica - nada, momeala si montura.
Ziua de antrenament conteaza enorm, cel putin pentru mine a fost pentru ca am inteles ca nu trebuie pescuit departe.
PS - Eu, Sorin si Razvan am dormit impreuna
Multumim mult si felicitari concurentilor care au tras sa scoata rezultate bune. Pacat ca nu avem un clasament mai detaliat ca sa vedeti diferente.
In primul rand vreau sa multumesc echipei F4antastic care m-au ajutat cu informatii, tactica, sustinere etc.
Daca sambata am avut noroc la tragerea la sorti duminica treburile au fost total diferit pentru ca pe sectorul B am tras toti cei care sambata am luat 1 pe secor plus ca si Catalin era in carti la podium tot pe sector cu noi. Restul au luptat ptr(sa zicem) orgoliu. Pescuitul a fost undeva in 20-22m in ambele zile. Diferenta dintre zile a fost facuta de vreme si de loc. Am pescuit total diferit sambata fata de duminica - nada, momeala si montura.
Ziua de antrenament conteaza enorm, cel putin pentru mine a fost pentru ca am inteles ca nu trebuie pescuit departe.
PS - Eu, Sorin si Razvan am dormit impreuna
-
Dupa "nationale" Petrisor spunea ca "fiecare stand trebuia pescuit altfel". In opinia mea,Catalin a muncit cel mai mult,Sambata facand din platica si caras peste 11 kg. Numai cei care au avut crap pe mal au mai facut asa cantitate. Pe masura ce te apropiai de centrul pistei,disparea crapul sau intra mic (parca unul in B,ieri),asa a fost si sambata si duminica. In 2 zile de antrenament a fost pe pista un singur crap ce nu a putut fi scos (la Luci pe standul 14 mi se pare,intrat pe la 15:30-15:45). Toti spuneau ca A-ul da cel mai putin peste dar uite ca daca nu ma insel,a dat cel mai mult. Nu-mi explic ce s-a intamplat ieri pe 36 si 37 ,in ambele zile pe 4 si 5. Pe 4 sambata a pescuit dl Vasile Mitrea si pe 5 CAI,pescari cu destula experienta sa valorifice orice semnal ca ar fi peste mare in zona. S-au prins 5 kg pe ambele locuri iar ieri,la fel. Am crezut dupa sambata ca e crap acolo la discretie(standul 1,2,3 au avut din belsug) dar dupa 2 ore de pescuit 4 si 5 eram singurii din sector fara peste. Am intrat cu fui mult si larva,reusind sa scot 2,85 kg de platicuta. In ultima jumatate de ora am mai incercat la peste mare,eventual caras.Pe ploaia aia ,fara umbrela,sa toci rama nu e chiar relaxant. A meritat,in ultim. 7 minute am scos un caras si am evitat lampa pe sector. Am intrat in stand motivat,imi trebuia 2 pe sector sau maxim 3,dar atat am putut. Cei care au inteles ce a vrut sa spuna Petrisor,ar fi meritat podiumul. Adica inca o data felicitari Catalin Constantinescu,nu m-am uitat dar cred ca cu 3 puncte sambata ai fi fost pe podium. Ultimile 18 minute nu ne-au ajutat nici pe mine nici pe tine dar deh...omul si-a scos pestele si a facut 2.Tin totusi sa iti spun ca el a mai avut un crap pe care a trebuit sa il elibereze pentru ca incurcase liniile lui Ionut si Vasile Mitrea.
Mihai,nu stiu daca maine as mai pescui aproape.
Atmosfera a fost tot frumoasa,nu stiu seara pentru ca dupa temperaturile dinainte nu am riscat sa dorm pe pista. Este incredibil cum oameni care s-au vazut a doua oara in viata pot socializa asa frumos. Se pare ca la anul trebuie sa mergem noi la ei. : )
Mihai,nu stiu daca maine as mai pescui aproape.
Atmosfera a fost tot frumoasa,nu stiu seara pentru ca dupa temperaturile dinainte nu am riscat sa dorm pe pista. Este incredibil cum oameni care s-au vazut a doua oara in viata pot socializa asa frumos. Se pare ca la anul trebuie sa mergem noi la ei. : )
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”