A fost un concurs frumos , cu standuri bune , altele mai dificile unde trebuia sa storci putin creierasul sa poti scoate ceva din ele . Un factor important spun eu l-a jucat mecanica nadei , folosita "chioara" era mult prea usoara pentru vantul care a fost sambata ( mai ales) dai si pentru ce a fost duminica , aditia de pamant fiind imperativa in cantitati destul de mari ( peste 70 % ) .
Personal nu prea am de ce sa ma trag de urechi pentru abordare , avand in vedere ca sunt resemnat de mult timp la factorul "bulan" , atat la bonus-uri cat si la tragere , cred ca am scos cam 90 % din ce se putea scoate de pe locurile pe care am picat.
Felicitari baietilor care au urcat pe podium , au pescuit foarte bine in ambele manse lansad la o parte boost-ul de tragere la sorti ce implica niste capete de sector si multi crapi
. S-a vazut ca si cu 1 in sector intr-o mansa puteai sa te duci in cap daca nu faceai ce trebuie in mansa 2 ( Bilan stie
) .
@George75
Multumesc pentru cele scrise , este adevarat ca am tras de mi-au sarit ochii , dar avand in vedere ca anul trecut si eu am castigat cu Crap , sunt ultimul care ii pune vina pentru neajungerea pe podium. Pana una alta , a iesit cum a trebuit , clasamentul este destul de aproape de adevar.