Salutare
Am iesit ieri la dunare, o zi superba din toate punctele de vedere, mai ales vreme ( a plouat 15 minute cand ne pregateam de plecare )
De prins, cateva platici mult hibrid si nelipsitul Penis pastoralis , 3 sau 4 scobari si ceva bucati mai rasarite de morunas.
Fire in drill
si cateva poze,,
( eu nu apar in poze ca nu sunt fotogenic asa ca i-am facut colegului )
Dunarea
Moderator: sorinhc
Re: Dunarea
Frumos !
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
intradevar a fost superbFrumos !
Am uitat sa pun poza cu ce a mai ramas din capturi - foarte multi pesti s-au intors in apa fara sa vada juvelnicul pentru ca lenea este mare cei care au vazut juvelnicul s-au intors la sfarsitul partidei in apa sa mai creasca.
In ce zona ai fost?intradevar a fost superb
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
In stanga de silozuri - la pietreIn ce zona ai fost?intradevar a fost superb
Giurgiu da ?In stanga de silozuri - la pietre
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Da, exact poza in care o arati tu, am pescuit in dreptul panoului cu numarul de kilometraj 475 - dar am pierdut foarte multe monturi, trabuia aruncat pana in maximum 15 metri - aveam un punct care depasit inseamna ca raman fara montura, aproape fara exceptieGiurgiu da ?In stanga de silozuri - la pietre
Cu masina cum ai intrat? Nu am fost pe acolo de mult. E bariera la silozuri ?
Merci,
Sent from my iPhone using Tapatalk
Merci,
Se poate intra cu masina destul de ok, este si bariera dar se coboara digul inainte de ea, daca vrei mai multe info - suna-ma nu este o problema, dar sincer nu iti recomand zona decat daca o cunosti bine altfel cel mai probabil imi voi lua ff multe injuraturiCu masina cum ai intrat? Nu am fost pe acolo de mult. E bariera la silozuri ?
Merci,
0728 000 408
Sergiu
- mihaiboaca
Duminica am iesit pe Dunare in zona Vedea, km 510. Am pescuit de la 7:30 - 13:00. Am avut ceva activitate avand in vedere fluctuatiile.
https://youtu.be/oh0JbFic8QU
Mihai Boaca
Mihai Boaca
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Înapoi la “Partida mea de pescuit”