CUPA REGIUNII DE SUD PESCUIT SPORTIV LA FEEDER
Moderator: sorinhc
Re: CUPA REGIUNII DE SUD PESCUIT SPORTIV LA FEEDER
mihai daca nu se ocupa primele 15 locuri se trece la urmatoarele locuri.vor participa 15 concurenti din zona de sud doar dintre cei care au participat la cupa regiuni de sud. daca doresti sa participi vorbim la telefon, Clubul CS APS are 3 carduri care iti da dreptul sa ajungi direct in finala si pe care le va uza in raport de cum hotaraste conducerea clubului.
- mihaiboaca
Multumesc pentru raspunsul promt. Ma intereseaza sa particip dar nu vreau sa deranjez. Daca se poate bine daca nu, nu este cu suparare.mihai daca nu se ocupa primele 15 locuri se trece la urmatoarele locuri.vor participa 15 concurenti din zona de sud doar dintre cei care au participat la cupa regiuni de sud. daca doresti sa participi vorbim la telefon, Clubul CS APS are 3 carduri care iti da dreptul sa ajungi direct in finala si pe care le va uza in raport de cum hotaraste conducerea clubului.
Ne auzim la un telefon daca e cazul.
Multumesc
Mihai Boaca
Ok, lasami ceva timp si propun conduceri s-ati dea un card si vedem ce si cum.Ok?
- mihaiboaca
Perfect. Multumesc
Mihai Boaca
Mihai Boaca
-
Hopa!!! Vreau si eu un card daca se poate...
-
vii la moldoveni? iti dau eu unulHopa!!! Vreau si eu un card daca se poate...
-
Nu conteaza!!!...loc sa fie ...stai sa_mi verific calendarul pe oct. parca.. Ma gândeam si io ca daca si Hunedoara ...mai e in regiunea de Vest ...Dublin de ce n-ar fii din romamia
Tica tu sa vii ca loc se gaseste renunt eu pentru tine numai sa vii.........
Vasile, ca sa ajungi sa renunti tu, mai trebuie sa renunte 3Tica tu sa vii ca loc se gaseste renunt eu pentru tine numai sa vii.........
Nea cismas eu am un card la care pot renunta oricand
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”