Magura 9

Info despre balti , tarife, locuri de pescuit, rezultate. Harti si alte informatii relevante.

Moderator: sorinhc

sorinhc

Re: Magura 9

Mesajde sorinhc » Lun Iul 25, 2016 9:22 am

Auzisem ca s-a schimbat conducerea si ca au si plasuit balta...se pare ca sunt muuulte inventii..ma rog
Sent from my iPhone using Tapatalk
La capitolul inventii "gura lumii" sta bine !
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain

M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! :) :) :) Ce bine era :(

alexandruv

Mesajde alexandruv » Lun Iul 25, 2016 9:23 am

La capitolul inventii "gura lumii" sta bine ![/quote]
Nici nu ma indoiesc de asta...

Sent from my iPhone using Tapatalk

mihai_ace

Mesajde mihai_ace » Dum Iul 31, 2016 6:26 pm

Am fost vineri 29.07.2016 ponton 21.Crapii foarte bătăioși, nu prea am reușit sa le fac poze fiind singur.Am pus pe saltea 15 bucăți de la 7 la ora 14.Am stat in dril 20 minute si cu un +10 dar din pacateImagine a cedat elasticul de la method Preston elasticate.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

catalin232

Mesajde catalin232 » Dum Iul 31, 2016 7:11 pm

Pai de aia nu au vrut sa mai mance ca i-ai saturat tu :D

Tot pe Magura 9 , tot ponton 21 ( ca deh .. e umbra :D ) vreo 14 bucati ...
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

mihai_ace

Mesajde mihai_ace » Dum Iul 31, 2016 7:16 pm

Îmi pare rău ca v-am ratat.Imagine

catalin232

Mesajde catalin232 » Dum Iul 31, 2016 8:40 pm

sorinhc

Mesajde sorinhc » Lun Aug 01, 2016 7:57 am

Ca ai facut mai Nene mai ! Iar faci reclama la lavabila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ce va mai plac carpodroamele ! E bine !

Ai incercat mini pop-urile utopia? Cum au mers? Ce aroma..... ?

;)
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain

M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! :) :) :) Ce bine era :(

Tiby Baschet

Mesajde Tiby Baschet » Dum Aug 21, 2016 11:13 pm

Am facut rezervare vineri, ajung duminica si imi spune un pişat slabanog de acolo ca regulamentul s-a modificat peste noapte, si numai avem voie 2 pe ponton.

Au furat niste tarani peste, aruncat in lanul de porumb? Si au ajuns la concluzia ca fiecare sta cu pontonul lui, astfel platim dublu pentru ca.....asa e firesc.

Inainte sa va duceti, DACA va duceti, fiti pregatit pentru asemenea scenarii pentru ca nu conteaza rezervarea sau ce ai vorbit la telefon. Niste paznici cu 3 clase isi pot bate joc de tine mai ceva ca la teatru de comedie.

Va salut si sper sa cititi sa nu bateti km ca mine degeaba.

sorinhc

Mesajde sorinhc » Lun Aug 22, 2016 8:26 am

Am facut rezervare vineri, ajung duminica si imi spune un pişat slabanog de acolo ca regulamentul s-a modificat peste noapte, si numai avem voie 2 pe ponton.
Au furat niste tarani peste, aruncat in lanul de porumb? Si au ajuns la concluzia ca fiecare sta cu pontonul lui, astfel platim dublu pentru ca.....asa e firesc.
Inainte sa va duceti, DACA va duceti, fiti pregatit pentru asemenea scenarii pentru ca nu conteaza rezervarea sau ce ai vorbit la telefon. Niste paznici cu 3 clase isi pot bate joc de tine mai ceva ca la teatru de comedie.
Va salut si sper sa cititi sa nu bateti km ca mine degeaba.
Sambata cand am plecat se tot certau intre ei pe tema asta. Vorbeau de cand o sa intre in vigoare ..... Cred ca la asta se refereau. Nu cred ca paznici au vina in acest caz. Nu am avut niciodata nemultumiri la adresa lor. Multi sunt suparati ca la plecare se uita in bagaje .... ceea ce pe mine nu ma deranjeaza. Chiar sunt de acord sa faca controlul pt ca nu am nimic de ascuns si nu iau nimic acasa. Cat despre "sacosari" e multa vorbarie ..... toti o apa si un pamant! Adevarul este ca cine se simte deranjat (si sunt si feederisti chiar de top nu numai crapari) de acest lucru intra in categoria dubiosilor care daca au ocazia baga la sacosa! :evil: E multa filozofie .............

Pana acum a fost foarte ok balta, sa vedem si pe viitor dar nu cred ca o sa sara calul - parerea mea.

Intrebarea ? Ca de, apare una ! Daca mergi in doi si doar unul pescueste cu 1-4 "scule" conform regulamentului cum se va plati ? Cine are "fir direct" cu administratia poate ne comunica aici sau poate si mai bine incearca o negociere pt cei care vin la feeder. Aici ma refer pt toti nu numai membrii unei anumite asociatii ....

Sambata balta a merg ok dpdv al selectiei si slab dpdv al nr de pesti. Daca data trecuta nu s-au aratat zecarii sambata am pus pe saltea doi sariti de 10 kg si cava ten in mal la minipopup de ananas.

;)

Tiby Baschet

Mesajde Tiby Baschet » Lun Aug 22, 2016 10:00 am

Mai dai naiba, vorbesti cu mine o treaba si te apuci sa iti bati joc. De ce? Pentru ca Romania.

Niste idioti

Înapoi la “Unde am pescuit”